• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    September: härligt att promenaden gick bra!
    Fin blandning på fredagsmiddagen! Njuuut! (av vinet och osten då, menar jag!

    Hej svejs på er för helgen! Vissa av er träffar jag ju imorgon! ska bli kul! Kram till alla! 

  • fru AM
    Vännerfan skrev 2011-09-16 18:34:51 följande:
    AM, Inte för att jag tror det hjälper, men P&P hade förra året (eller om det var för 1 1/2 år sen) en sån pyjamas som du eftersöker. Antar dock att de alltid säljer slut på sina kollektioner och att det därför inte är till nån hjälp. Prinsen har nämligen en sån som snart är för liten (men som ska ärvas av lillebror). Den är randig i olika färger. Ska ta mig en titt på M&S vid tillfälle!
    Jo jag vet - de brukar ha sånt där (gammaldags pyjamaser och nattlinnen/nattskjortor) till jul (då nostalgiska far- & mormödrar handlar till barnbarnen) - få se om jag kan ge mig till tåls till dess eller testar den på la Redoute som telis hittade åt mig. Tack, Vänner!
  • fru AM

    EA: Du frågade vilka trosor jag köpte på M&S (hej alla smygläsare! ) - frågan är väl vilka jag INTE köpte ...! Det blev mest vardagsvarianter i olika modeller - 5-pack för 7 pund ... Och så ett gäng lite läckrare "brasilianska"(?) i spets PB: Angående de där skaldjuren du frågade om så har du ju fått rätt svar av Koko bl a. Min input blir: undvik dem! Jag var på Wasahof för 2 veckor sedan och var dum nog att peta i mig alldeles för många av de där små krypen - mest för att imponera på min äckelmagade man tror jag ... De var riktigt äckliga mot slutet. Nenne beskrev det hela väldigt bra ... Fy. Kommer aldrig äta dem igen om jag kan slippa utan att vara oartig.

  • fru AM

    Hoppsan jag skrev visst fet-taggen i st f radbryt-taggen. Gonatt!

  • fru AM

    Varan detta med fetstil? Har jag hackat BT? Hjälp! Om jag INTE kommer imorgon så sitter jag väl i finkan ... Bäst jag testar att bryta taggen *mixtrar* Undrar just om det hjälpte ....

  • fru AM

    Jäpp! Nu kan jag lugnt läsa morgontidningen!

  • fru AM

    Snaily: vill kraftigt dementera att jag skulle vara morgonpigg! H däremot ... (vådligt stilig i - och nöjd med - sin nya pyjamas)

  • fru AM

    Tack alla tråddejtsdeltagare för en jättetrevlig kväll! Så roligt att ses! Tack alla i tråden för att ni finns! Gonatt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!