Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Telis,

    det du sade om illamående v7-9 tröstade mig. Jag har de sista dagarna mått markant mycket bättre och hoppas att det kan få vara så utan att det hemska tankarna kommer. Håller dem ifrån mig till två veckor till till nästa VUl tänkte jag.

  • start september

    Ännu en sjukhelg, fökylning med äckelhosta och hög feber. Äckelhosta eftersom hon kräks av den. Längtar efter sommar och mindre infektioner.

  • start september

    Tror absolut på slottider, fast inte just nu. Vi har bestämt för att låta bli det mesta första halvan av denna graviditet. Än så länge håller förhållandet, myket därför att vi hoppas att belöningen kommer att vara värd det. Eftersom jag mått ganska illa har jag inte hunnit sakna heller.

  • start september

    Välkommen hem Smint! Varför ska ni göra UL av njurarna? Hoppas det går bra!

    Melodifestival är lite kul i sjukstugan i alla fall, nu läggningspaus. Vi har sovit i skift hela dagen efter en tokig natt. Lilla tjejen får maxdos Ipren och är dock pigg och behöver underhållas och ska absolut inte sova när den verkar, när den går ur kroppen får hon nästa 40 grader. Dricker hon innan den sänkts kommer det upp och eftersom hon hostar kan det komma upp annars också. Segt. I natt hade vi kräkvarv ett vid läggningen, sedan Ipren och vid midnatt fick maken gå upp och servera macka. Han fick kämpa rätt bra för att söva den feberfria tjejen sen. Vid fyra gav jag vatten innan jag har tänka, kräkvarv två i vår säng.  Hoppas så det blir bättre i natt.

  • start september

    Tjoho Sweet!  Väljer att hoppas lite smått och att resten får lösa sig på ett eller annat sätt. Vilket jag verkligen hoppas på även utan tillskott.

    Hattis - du har väl koll sedan Pravidelen så jag behöver inte säga seabands, Postafen, småäta och om inget hjälper be om Lergigan comp. Klarade dottern med de tre första men sen har det varit värre, troligen för att jag behöver vara mer skärpt hemma och dessutom behöver köra bil och det är löskigt om man mår illa eller är dåsig.

    Ska genast titta på Sverker!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!