• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore: jag tror också att du skulle passa bra i lugg! Att ändra hårfärg piggar alltid upp, både humöret och hårstrukturen - men jag trodde att du var typ guldbrun (eller ljusare?) redan ...? Du vill ha ljusare ändå alltså? Det blir säkert fint! Jag har ju äntligen hittat en frisör som vill ge mig lite slingor/skiftningar i håret (även om även hon vägrar klippa lugg). Lycka till! Bild önskas - kanske på FB?

  • fru AM

    Det är lustigt hur olika två barn med samma föräldrar kan vara i vissa saker. Om L tappar någon matbit på marken/golvet så vägrar hon att ens ha den på sin tallrik - än mindre äta den (även om det var på det nystädade köksgolvet hon tappade den). Om (när) H tappar något så avstannar allt och han KRÄVER att få äta det oavsett var han tappade det (på leriga marken, i tunnelbanan ... )  - innan han kan fortsätta äta det som finns på tallriken/i handen. Knäppskallar.

  • fru AM

    Fru E: det var hur enkelt som helst att beställa! Betalade med kort och fick som sagt paketet levererat hem till dörren (fast det hade jag inte väntat mig - vet inte hur det fungerar på andra orter). Tycker storlekarna verkar stämma fint med storlekar här hemma - fast man behöver ju en omräkningstabell förstås - för bh:ar  t ex. men det har du säkert koll på.

  • fru AM

    Mopedvin igen: om man gillar Caroline af Ugglas så har hon utställning på ett galleri (vernissage idag såg precis vernissagekortet på skrivbordet ): http://www.janwallmark.se/exibE.htm håller på till 12 oktober (lätt & nära att kombinera med Galleri Lars Bohman)

  • fru AM

    Men hallå - jag blir lätt illamående av allt äta-bajs-snack! Får ta datorpaus ett tag tror jag!

  • fru AM

    Nenne: Pricken är unik! Unikt söt, unikt påhittig, unikt undersökande. Ett bra munvatten bara så är det ingen fara

  • fru AM

    Hej alla!
    Det är lite sorgligt, men det känns som en era faktiskt är förbi - nu när vi antingen kommer starta en stängd tråd eller i alla fall börjat fundera väldigt mycket på vad som skrivs/bör outas här osv. Nåväl - allt har ett slut.

    Passionsblomman satte ord på vad jag har tänkt: hoppas verkligen det stängda forumet blir vad vi hoppas ... På senaste tiden har det (tycker jag) mer och mer uppstått små irritationer, fraktioner, tissel och tassel i tråden. Kanske är det oundvikligt i en 100% kvinnlig sammanslutning. Men jag tänker att en räddning när det blir så är att vara i en öppen tråd där man på något sätt MÅSTE uppföra sig (även om man är "anonym" så känns våra avatarer igen). Tillskottet av nykomlingar blir som en frisk fläkt då också. Oavsett om det är blivande stammisar som dyker upp och sluts till trådens hjärta eller om det är folk som visar sig vara lite "eljest" och som vi då reagerar emot tillsammans och på så sätt känna oss "enade" (trots övriga dispyter osv). Gryppdynamik är spännande.

    En sån öppen tråd som vi har tvingar en till att bli lite ytlig kanske - och att fortsätta en helt ytlig bekantskap år efter år är inget jag är så intresserad av, oavsett om det är i verkliga livet eller på nätet. Då har ju räddningen varit att vi träffats IRL och fått odla djupare kontakter. Ett problem med en sån tråd vi har haft är att vissa har varit mycket duktiga med att hålla sig hemliga - för min del har då "priset" blivit att jag omöjligtvis kan känna mig lika engagerad i dem och deras familjer och händelser de råkar ut för. Om jag inte ens - efter flera år - sett en bild på den jag vänder mig till så blir tilltalen och känslorna fortfarande ytliga. Jag har också svårt att minnas detaljer om barnen när jag inte vet vad de heter (det är därför jag brukar fråga när jag träffar er IRL).

    Konklusionen av dessa lösa tankar kanske är att för min del så är jag kluven inför en stängd tråd. Ökad öppenhet ökar engagemanget (från min sida) men jag är orolig för att dynamiken i gruppen förändras till det sämre.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!