• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och välkommen Izzies prinsessa! (Jag lider med dig dock att du var tvungen att genomgå samma mardrömsförlossning.) Längtar efter att se en bild på det lilla underverket! jag blir mer och mer bebistokig ju mer jag bestämmer mig för att min barnfabrik är stängd (bommas igen imorgon). Man kanske skulle börja jobba på öpnna förskolan eller något.

     

  • fru AM
    fru AM skrev 2011-09-22 09:49:23 följande:
    Konklusionen av dessa lösa tankar kanske är att för min del så är jag kluven inför en stängd tråd. Ökad öppenhet ökar engagemanget (från min sida) men jag är orolig för att dynamiken i gruppen förändras till det sämre.
    Men å andra sidan oroar jag mig alltid inför förändringar så det kanske man inte ska bry sig så mycket om. Jag är för att testa en stängd tråd (men ville nog bara markera ett litet tvivel men ändå HOPP om att vi klarar av det)!
  • fru AM

    BS: Det man kan konstatera är att ni kanske bör överväga att skriva skylten på japanska ...

  • fru AM

    PB: även om din beskrivning av FB etc var rolig så håller jag inte med. FB är bara det man gör det till. Visst verkar många använda det för att stärka/fingera sitt eget personliga varumärke men man kan helt välja hur man förhåller sig till plattformen och den information den förmedlar. Jag för egen del använder FB som fikarum eftersom jag arbetar ensam hemifrån. Liknande min tillvaro här. På FB blir det ibland cocktailparty med gamla klasskompisar fr grundskolan, trådkompisar och univeritetskompisar till min man i en salig blandning.

  • fru AM

    Man undrar ju vad man skriver i sina statusuppdateringar då jag alltid har reklam för fula, billiga kläder och ögonfransnäring i min reklamspalt  - nu när jag tittade såg jag även reklam för Bag-in-box samt för korsetter i XXL-storlek - fan ta dem på FB!  

  • fru AM

    Måste bara återigen bekräfta att den här tråden har vidgat mina vyer något ofantligt och lärt mig massor  av saker!
    Jag var på inskrivningsbesök på sjukhuset idag inför morgondagens operation och på slutet frågade läkaren om jag också var läkare eftersom jag verkade så initierad i vissa frågor. Jag tror att det beslut som lett fram till min operation till stora delar beror på mina erfarenheter som härstammar bl a från denna tråd. Även om jag inte levt i en skyddad verkstad hela mitt liv så kan man ändå bli lite hemmablind. Jag har alltid bott på precis samma ställe och omgett mig med ungefär samma typ av människor. Den här tråden har givit mig inblick i ett mycket större spektrum av personligheter, livsöden, verkligheter och det är jag så tacksam för!

  • fru AM

    Men Ore!!! BILD! PRONTO! Var lägger du den? På FB (dvs i fikarummet)?

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-09-22 14:56:07 följande:
    AM, oj, är det imorgon det är knipsknips? Det har jag helt missat i så fall! Modig är du.
    Både knipsknips och fsstfsst efter vad jag fick lära mig idag.  

    Modig vet jag inte - bara innenligt trött på att ägna kraft åt att inte ställa till med olyckor. När jag är så säker på min inställning ifrågan. Lite småskakis är jag allt inför själva op (tack för lycka till oupsie) men det går säkert bra.
  • fru AM

    Tack alla - och tack Mopedvin för värdefull info (som jag bara visste delar av). 

    Lappis: Det är ju inte så att man slipper något efter mitt ingrepp - förutom preventivmedel ...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!