Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hon kanske bara skulle tvätta händerna efter att ha bajsat lite i skogen?

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-11-29 12:09:26 följande:
    I bästa fall har någon vän av ordning tagit hand om dem - men då skulle de ju inte vara anmälda försvunna så länge ...? Lilla ettåringen ...! Och 2-åringen, och 4-åringen Förstå vad små barn är med om!

    Fy fan! Det är över sådant som händer stackars små barn jag har lätt att känna bitterhet, snarare än över andras magar och plus.

    Min syrra berättade under ett nattsamtal nyss om en av sina nära väninnor som är barnmorska och som varit barnlös i massor av år (nu snart 40 bast är hon gravid) hon har nämligen helt enkelt inte haft någon man i sitt liv att "skaffa" med.
    Hon säger att det klart värsta med den barnlängtan har varit att plocka ut barn med abstinens för att mamman går på heroin och amfetamin. Och inte en gång, utan om oh om igen.
    Jag blir helt galen när jag tänker på det!
     Hon har sagt till syrran "det är så man fan på allvar tänker"jag säger att barnet dog och tar med mig det hem i en väska..." Jag förstår henne!

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-11-29 12:34:04 följande:
    PB>: vet att detta kanske är för tidigt att prata om men du och fosterbarn känns som en väldigt bra kombo!

    Hm, ja det är alldeles för tidigt, men inte bara det-jag undrar hur kombon mitt lättupprörda hjärta och att de där fosterbarnen när som helst kan plockas ifrån en för att återförenas med de "riktiga" mammorna skulle funka. Snacka om att gå sönder!

    Fast jag är rörd över att ni är så många som tycker att barn skulle ha det bra hos mig.

  • passionsblomman

    Parnassia, just vi har klarat oss väldigt bra, tackar som frågar. Det är lite fler sjöar längs vägarna, där vi brukar se hagar och skog, och vattennivån i ån utanför är lika som vid vårfloden, men inga översvämmade hus av den orsaken. Neråt Kalmar däremot...jiiises! En granne sa att"det ser ut som om det blvit bara hav av alltihop".

    Men däremot hände det något med det kommunala avloppet så att en mängd hus i byn fick översvämning inifrån så att säga, då hela systemet gick baklänges. Vår granne snett emot har skilt sig och ska sälja huset. det har precis kommit ut på Hemnet. I förra veckan stod han med 1/2 m vatten i hela sin-inredda-källare, där Tv-apparater, tobårsrum med deras datorer, playstation and you name it stod. Liksom garahe, tvättstuga, pannrum men all vinterns pellets etc etc... Jag tycker så synd om honom att jag inte finner ord. Stor chans att han får sålt sitt hus nu!

  • passionsblomman

    Vad säger jag egentligen? Jo, dagis, mellis och galonisar är åtminstone vedertagna här.
    Mackisar har nog också slunkit emellan ibland. Och då är det makaroner.

    AM, hejja hejja med Mr Yasuragi och surfrun!

    Alla berörda, särskilt Lappis: Jävla tantelände till att besvika, värka och förstöra! Så himla onödigt.  Kan det vara regelbundet, smärtfritt och bara litegrann när det nu ändå ska hålla på. Inga lurendrejerier och kramper och elände. 

  • passionsblomman

    Nu har jag skottat snö i få se nu...TRE timmar i sträck.
    Jag har väl hunnit ungefär hälften kanske.
    Det fortsätter att fulständigt v-r-ä-k-a ner, man ser knappt skyffeln framör sig därute!

    För någon timme sedan sa grannen att det hittills kommit mer än 35 cm bara på dagen idag. Det har lätt kommit snart en decimeter till.

    Om ni undrar hur långsam man kan vara egentligen när man skottar, så är min taktik just nu att dra så mycket som möjligt ner till baksidan huset så länge det går. Dels för att det ju ifjol inte fanns någon stans att göra av snön till slut, och dels för att det kanske rinner in lite mindre i källaren i vår då...

  • passionsblomman

    Ore, Karl-Johan! Underbart!

    Mitt ungdoms ex hade på sin kontroll fått uppmaningen att "säga brum brum som bilen"
    -"Bilar säger inte brum", sa han då. När BVC-kvinnan höll fram en boll och sa"vad är det här"  tog han den, öll upp den som  döskallen i "att vara eller icke.."och sa "det är en jordglob" Han är rätt skärpt, den killen.

  • passionsblomman

     


    Klockarbol skrev 2010-11-30 21:56:21 följande:
    Förlåt att jag drumlar in så här.Min hund dog för en timme sedan. Gammal och skruttig, visst men inte sjuk. Han var lite låg ett par dagar och åt krattig och nu bara dog han.Jag vet inte riktigt hur mycket man ska hålla för samtidigt. Men jag fixar inte det här.

    Men gumman!
    Vad är det frågan om i din tillvaro just nu!

    Jag instämmer helt med Parnassia och undrar vem du har som stöttar dig nu?
    Hur har allting utvecklats och vad händer?
    Kan du inte bara ösa lite här så vi iallafall kan vara del i att du får minska på trycket lite lite grann?
    Jag tänker mycket på dig.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!