• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu är klockan i princip 13. Håller tummarna så att de vitnar.

  • Parnassia
    Hattis! Sök för tjyven! Bara för att du söker betyder det ju inte att du måste ta det om du blir erbjuden.

    Tinga - åh vad fint skrivet om pojkarna!

    Vänner - vad bra tankesätt det där, om att försöka minnas varför man gjorde ett visst val och hur man tänkte då istället för att bara se själva beslutet. Det ska jag försöka minnas och tänka på ibland! Tack!

    Liten - åh vad jobbigt att du tycker det är så jobbigt att vara tillbaka. Hoppas det släpper snart, det kanske blir bättre ju mer du känner att du får grepp om jobbet?

    Oupsie - det är ju inte långt kvar till BF nu, 12/2! Oj! Spännande, snart är det dags för daglig inrapportering. Har du hört nåt mer om du kan bli igångsatt tidigare?

    MSW - hur ser BF-listan ut nu?

    PB  - Vad roligt att helgen blev lyckad! Vad åt ni och vad såg ni för film? Hoppas du mår bättre! Fick ni tag på uppgifter om hårdhetsgraderna?

    Fossing - Hej hej!

    Telis - hur går det på jobbet?? Och hur går det med Televinkens mage??
  • Parnassia

    AM - appropå kläder och februarimånad som är  i antågande... När var det du skulle på lunch med drottningen och har du löst klädfrågan? *nyfiken*

  • Parnassia

    Tack för uppdateringen! När blir det op imorgon? Visste hon det? Så man kan tänka med lite extra intensivt just då menar jag.
    Det är ju bra att det går att göra en op iaf!

  • Parnassia

    Sweet! Vad kul med artiklarna! Kan man läsa dem online?

    Tinga - jag gillade Alakoski och har bara börjat med hundraåringen, men den verkar lovande. Läste precis ut Finns inte på kartan, den var en må bra bok tycker jag. Läs den om du/ni inte gjort det.
    Och usch vad jobbigt med din mormor. Kram!

    Telis - usch vad ledsamt det är med de där känslorna. Kram! Jag känner ångesten. Min byggs upp lite mer för varje dag min jobbstart närmar sig. Lilla är ju bara 9 mån.
    Det enda som känns skönt att få slippa är att laga mat 2 ggr per dag, men egentligen är ju det ett minimalt pris att betala för att få vara med sina barn.

    Kram och god natt allihop!

  • Parnassia

    Njuter av vädret som är lite vårigt men väntar också nervöst på besked från Muggles.

  • Parnassia

    Oj vad kort och konstigt det blev. Men så är läget här alltså. Hörde tom en fågel kvittra idag! Maken ska köpa hem tulpaner och nu åker alla julsaker utom granen och adventsljusstakarna bort. Rekordtidigt för att vara mig, men jag vill ha så mycket klart som möjligt när jag börjar jobba.

    Har inte mycket att tillägga i mat/sov/make/rutindiskussionen mer än att det är ett svårt pussel att få ihop. Här också, trots att jag har en mycket bra samarbetspartner i maken.

  • Parnassia

    Åh vad jobbigt!! Vad nervöst och hemskt detta är! Måtte det gå bra.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!