• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh vad skönt att Mugglessons får åka hem! Jag har en bra känsla i magen. KRAM!

    MSW - Kram till dig också! Skriv av dig här! Så gör vi ju.

    Koko och Tinga och Frullan - Kram till er också! Det är svåra saker ni går igenom. Usch. Kram!

  • Parnassia

    Snorkis - vad GLAD jag blir av att läsa om BM-besöket och mottagandet! Och självklart blir jag SUPERGLAD för att araben mår bra! Härligt! Kram!

    Och HATTIS!!! Yeesss! Strålande!  GRATTIS!!!

    Vickan - ha en supertrevlig helg! Vart ska ni?? *nyfiken*

  • Parnassia

    FruLlan - Även om du inte tycker att du förtjänar sympatier så är det ju så tycker jag. Du är ledsen och mår inte bra, då behöver man tröst och hjälp iaf i min bok.
    Går du fortfarande på samtal? Kanske kan du få den hjälpen igen? Kanske kan du sjukskriva dig? Att gå till jobbet verkar övermänskligt när man mår som du gör. KRAM!

  • Parnassia

    Muggles - åh vad roligt att se dig här igen!! Välkomna hem! Kan tänka mig att Moa också var glad att se er igen, och vice versa.

    Ore - relationen till systern är minst sagt komplicerad förstår jag. Bor ni långt ifrån varann? Har jag fattat det rätt; att hon har barn nummer fem och sex i magen, med pappa nummer tre? Med tanke på trådens tidigare diskussioner om makar som gör eller inte gör ditten eller datten och hur man egentligen löser all vardagslogistik vore det intressant att se hur hon löser det när då flera fädrer är inblandade.

    Min filosofi för att räcka till är ungefär "jag hjälper gärna till, men det ska överlag kännas bra för mig och energitjuvar finns, det gäller att upptäcka dem så att jag medvetet kan välja att hjälpa eller inte". Jag tolkar dig som att du resonerar ungefär likadant?
    SM- i svammel har startat, men jag hoppas mina funderingar framgår...

  • Parnassia

    VIckan - låter ju perfekt!

    Smint - herregud vilken lägenhet. Jag blev nästan yr bara av att titta på bilderna. Och gardinerna i sovrummet tex, sådana gillar jag INTE.

  • Parnassia

    VI behöver hjälp! Lilla sover fortfarande som skrutt. Men mycket av det som beskrivs som problem på tex den där sidan är inga problem för oss. Hon är inte svår att gå och lägga på kvällen, hon är inte gnällig, hon utvecklas som hon ska och är tom lite före andra jämnåriga och hon äter bra.
    *suck*
    Men idag ska vi till VC och de får kolla hennes öron. Det känns bra att "bocka av" en sak på listan.

  • Parnassia

    Halloj i tråden!

    Izzie - underbart med plus! GRATTIS!!! Då hålls en tumme även för dig!

    PB - kul med nya glasögon! Känns de bra idag också? Eller blir det skallebank? Det finns väl risk för det när man får nya glas?

    Vi var ju på VC med Lilla igår, mest eftersom jag ville kolla öronen för att kunna utesluta det som ett problem som stör sömnen. Vi fick träffa Sveriges förmodligen knepigaste läkare. Han sa knappt nåt, jag fick dra ur honom saker och han svarade med enordsmeningar som jag fick försöka tolka genom egna konstateranden och flera motfrågor. SUCK!
    Men det visade sig iaf att Lilla hade öroninflammation och var dessutom röd i halsen så vi fick Kåvepenin. Hon har inte varit "dålig" så det trodde jag inte. Men det var ju bra att det upptäcktes. Men, igen, så känns det inte som att vi kom någon vart i felsökningen kring sömnen. Sammanfattningsvis var VC-besöket varken bra eller dåligt, eller både bra och dåligt, beroende på hur man ser det.

  • Parnassia

    MSW - hur känns det idag med svaren från läkarkåren? Vad händer fram över nu? Och hur tänker ni kring syskonförsöket?
    KRAM!

  • Parnassia

    Och VAD är skillnaden på en hockeyrumpa och en fotbollsrumpa?? Berätta för en som inte förstår.

  • Parnassia

    Porchez - Tack! Då vet jag!
    Finns det nåt man inte kan få svar på i den här tråden?

    Tex varför en träningströja luktar illa efter två användningar? Har aldrig haft det problemet innan... *morr*

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!