• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Besöket hos doktorn gick väl bra igår... (Hon har nog börjat lära sig hur jag funkar... ) Tydligen beter jag/min kropp inte riktig som det ska.. Med hopparna mellan högt och lågt..
    Men ska iaf få tid för ny skikt röntgen för att försöka säker ställa att det ca 1cm stora de såg sit verklikgen är en bimjälte, hon skulle även kolla med kollegor i Lund för att höra om de stött på några liknande värden, och om de trodde det var en bimjälte eller vad det annars skulle kunna vara.. (Håller på att bli en kändis i medicinvärlden verkar det som.. )..
    Är det en bimjälte kom vi överens om att den ska bort så fort som möjligt, hon nämnde januari.. Och det är ok med syskonförsök så fort såret efter op är läkt typ.. Så gladgubbe jakten avbröts och så blir det att skjuta försöken till efter operationen... Och jag klarade mig i stort sett helt från att gråta hos doktorn, fick bara gråten i halsen en liten stund när vi pratade om förra op..

  • MSW

    Ja.. Jag hoppas också att (ev förmodad) op gör att allt blir bra sedan.. Men inte vågar jag hoppas på det.. Hittills har juh ingenting hjälpt egentligen.. Eller ja, genomsnittet på värdet efter op är juh betydligt högre än innan..
    Sa till maken i går att det är juh det jag får hoppas på, att det blir op och att allt går bra och sedan fortsätter att vara bra.. Det finns juh liksom inget hopp kvar att det bara helt magiskt skulle bli bra av sig självt..

    Pluggandet går så där... Har inte tagit tag i det mest akuta, men har åtminstone läst lite annat.. Det akuta får jag försöka ha diciplin nog att ta tag i på måndag...

    Nu är det strax dags för lunch resterna av pannkaksvårrullar från igår...

    FÖrresten, A hoppade från sin stol i går och landade snett med foten, så han ville knappt gå igår... Idag så sa han först att det gjorde lite ont, sedan sa han att det inte gjorde det, och han sprang lite till och med, så jag skickade honom till dagis och berättade för personalen.. Men har juh inte hört ngt så jag antar att det är (tillräckligt) bra..

  • MSW

    Och PB: jag vill också gå på julbord!! Maken har snyltat sig till ett från jobbet i samband med att han ska på utbildning nästa vecka.. Annars hade han inte fått ngt från jobbet i år.. Har talat om för maken att vi ska "spara" (eller ta oss råd väl egentligen..) att gå på julbord nästa år...

  • MSW
    Tinga skrev 2010-12-10 12:59:44 följande:
    Idag bjuder jag alla som vill ha på champagne! *poff*

    Vägningen gick så bra som vi bara kunde önska; på tre månader har Piff gått upp hela 1.1 kg och Puff hade gått upp 1 kg. Nu ligger Piff på -2 kurvor i både vikt och längd och Puff ligger på -1.5, så nu är de inte katastrofalt små heller.

    Åh, vad jag är lycklig och nöjd över att allt vårt kämpande med att få i barnen mat faktiskt betalar sig i form av viktuppgång nu. Doktorn var också väldigt nöjd, så nu behöver vi inte komma tillbaka förrän om ett halvår.
    JIIIIPIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! åååååh så härligt!! *tar glatt ett glas champange och skålar* Fan vad härligt!! på dem! Så mycket som ni förtj'nade det!! Härligt med positiva saker i tråden också!!
  • MSW

    Nähä! Nu är det dags att ta helg.. A blev hämtad av moster (hon skulle hämta kusinerna)från dagis.. Så nu får jag väl hämta honom där ist.. Men först ska jag nog försöka fixa lite här hemma.. Vi ska juh ha gäster i morn, så då behöver man visst städa lite grand.. Till exempel ta tag i det (rena) tvättberget!

    Ha en superbra helg allihop! HjärtaSkål

  • MSW

    Snorkis: blir nästan illamående över att läsa om din moster! *kram*

  • MSW

    *liten tår i ögat* Så härligt Snaily och Snaily-maken!!! Lilla Yngla!! GRATTIS GRATTIS!!! *lycka*

    Och jag minns också tillbaka till BB-tiden med någon slags eufori...

    Här:
    BF-lista

    Lunagarden 25/12 2010
    Oupsie 12/2 2011
    Gosnosen 7/3 2011

    Smint hade jag visst inte med.. Hojta om du vill vara med... Och Mugglan, säg till om det känns ok för dig att vara med..

    Nahe, nu ska jag gå och hjälpa maken med att bära in ved!

  • MSW

    Godmorgon! 

    Grattis melondoft!! Låter som dagen blev helt perfekt tillslut!

    Jag ser också fram emot att höra den långa (eller korta) historien om hur Yngla kom till!

    Annars är det fortsatt lagom snorigt och så hos mig... Ikväll blir det Lucia på dagis.. Se om A går med på att vara stjärngosse-tomte-tärna i år också.. Annars är det plugg som gäller idag.. Jag och kompisen ska försöka få färdigt vårt fältarbete imorn, och jag har lite kvar att göra på det... Sen är det bara en uppgift kvar för den här kursen/terminen!
    Lördagens glögg/inflyttningsfest var super trevlig, de första gästerna kom strax efter 17 och de sista gick väl vid 2-2.30, så vi var ganska sega igår..

    Nae.. nu minns jag nog inte något mer jag hade tänkt skriva...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!