• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ber om ursäkt för stavning/ autocorrect fel!

  • MSW

    Minns också att oms frågade ang op av mjälte: jo, jag har op bort mjälten.. Det som nu är aktuellt med op är att det finns något ca cm stort som EV kan vara bimjälte.. Detta kan då tydligen ställa till värdena.. Den 4 ska jag på ny röntgen undersökning, med hjälp av ngn radioaktiv spruta ska de tydligen kunna ta reda på om det är mjältvävnad! Är det det så blir det ny op framöver.....

  • MSW

    Nu ska jag sluta spamma!! Åk försiktigt alla som ska åka någonstans vid nyår! Och kramar till er alla!

  • MSW

    Åh fina fina snorkis familjen! *kramar*

    Porchez: Låter skönt med rensandet! {#emotions_dlg.flower}

    September; Hoppas verkligen att sprutorna "is the shit" så att allt går bra nu!!

    Hej MrsB!! Hur är allt? Jobbet (hur länge var viket nu igen?)? Svenskan? *kram*

    Ha en bra resa lappis!

    Och alla andra får ha ett gott nytt år!Skål (tror inte att jag hinner in och skriva ngt mer, men jag följer juh er med mobilen ändå)

    Har lite funderingar på att försöka skriva ihop en privat "årskrönika" typ vad som har hänt det här året, och vad jag förväntar mig under nästa år.. Får se om jag hinner få ihop det.. Det är juh så roligt att läsa sen nästa nyår!

    Har annars haft en kompis på besök under förmiddagen! En sådan kompis som jag inte träffar så ofta, men som det ändå inte märks att det är länge sedan! Roligt!

  • MSW

    Vinkar till snigeln! Känns som ni/du har näsan över vattenytan nu iaf! Hoppas hon har en bra dag när ni ska vara själva! (---) luna: stort grattis!!! super fint namn! Du får jättegärna dela med dig av hur förlossningen var, om du vill/orkar/hinner/kan.. Men det vet du nog! (---) pb: *kram*

  • MSW

    God morgon!! (---) Sitter på bussen till sjukhuset, röntgen nr två idag.. Se vad det visar, är dock helt inställd på att det blir op, så jag hoppas det visar mjältvävnad, men jag får väl inte svar idag i vilket fall.. (---)så ska vi se vad jag kommer ihåg: (---) skickar stöd till pb och klockarbol (för ni hade väl tider båda två idag?) (---) Snaily: dina inlägg andas mycket mer positivitet nu, känns det som!! Härligt!! (---) oupsie: hoppas Daisy fixerar sig snart och att det märks på foglossningen!! (---) koko: en trea...? jag påstår juh att jag vill ha tre.. Men får vi två så kanske jag ångrar mig sedan! (---) tycker inte heller det känns som skvaller mellan trådarna.. Men jag kan ändå förstå hur porchez menar/känner.. Kramar till alla!

  • MSW

    *muttrar argt om obygd och ingen mottagning som gör att inlägg försvinner*

  • MSW

    Se vad jag kommer ihåg (tar det i korta inlägg ist)! (----) hej ore!!

  • MSW

    Snorkis: jag tycker inte heller det låter som konstiga känslor! Högst sannolikt hade jag kunnat känna samma! Tycker att det är bra att du vågar berätta vad du känner!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!