• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Grattis izzie!! Så roligt med plusvåg! (---) nu måste jag städa! Ikväll ska jag dricka drinkar (hemma, men ändå)! Se om det hjälper mot humöret! Återkommer senare om möjligt! Kramar!

  • MSW

    Jag har väl landat i beskedet! Skönt att slippa operationen, MEN då får jag juh dras med knepiga värden vad det verkar!! Det där som de såg på första rötngen finns juh fortfarande (Vad det är för något vet jag inte) men det ska inte ställa till något besvär enligt sista undersökningen! Vad som ställer till det nu vet jag inte, och doktorn presenterade ingen ny teori eller så.. Så det händer nog ingenting, om inte värdena går ner ännu mer tänker jag.. Men vi får väl se hur allt utvecklar sig antar jag... Syskonförsök diskuterade vi igår och vi tar nog upp dem igen nu.. Så det känns väl något bättre idag, men känns fortfarande ganska blandat..

  • MSW

    Värst vad flyttprat! Nenne: jag blir också nyfiken! Idag är jag lite småseg efter drinkarna igår.. (och så är det lite sånt väder...) Men ska snart bort till min mamma, någon tjej från typ Mary key(?) ska komma och så ska vi (mamma och hennes döttrar) få/göra ansiktsbehandling.. Vi har inte fått hel koll på vad som ska hända egentligen! ikväll ska vi träffa några vänner!

  • MSW

    Hattis: hej! Tycker inte att det är ett dugg konstigt att du är nojig vid toabesök! Men hoppas att allt går bra!

  • MSW

    Klockarbol: åh så jobbigt att såren revs upp igen! Hoppas lusten för köket kommit tillbaka!

  • MSW

    Förresten, funderar lite på att försöka dra igång någon barngympa här i vår by.. För barn i A's ålder typ.. (kanske 2-6 år eller så) men var hittar man information/inspiration på vad man kan hitta övningar och sådant, any ideas? hittade någon bok på bibblan som jag tänkte låna..

  • MSW

    Själva funderade vi på hur skulle göra för att inte missa solsidan, med tanke på att vi är bortbjudna ikväll!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!