• porchez

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oms skrev 2011-03-02 22:01:39 följande:

    Skuttar in en snabbis efter en sen kvällstorhandling - riktigt skönt att bege sig till stormarkanden kl 20.00 på kvällen faktiskt, det är frontat o fixat för morogndagen men lite folk att bråka med


    Lappis - har ni inte ngt arbetsmilöjombud? Arbetsmiljölagen är oerhört stark och i den regleras temperaturer på arbetet tex  gå in på www.arbetsmiljoverket.se och kika där. vi har tagit stöd av några av dessa lagar o rekomendationer där i vårt fackliga arbete.


    så är det aldrig här, bor precis vid stadens MAXI och jag har snart handlar alla tider på dygnet (mellan 8-22 när det är öppet iaf), men det är ALLTID kö vi kassorna här...  

    Hejja Mugglan och hennes tvillingar!

    Parnassia kul att se dig i tråden, men jobbigt att det fortfarande är tungt med sömnen...

    Vickan kul med jeansköp, jag hittade också ett par nya i lördags efter lunchen, mycket nöjd. Billiga var de också

    Men jag vet inte vad jag gjort med mina pengar den här månaden, eller månaden har ju precis börjat och så kollade jag saldot på kontot idag och ...... paaahh! har ju typ inga pengar kvar, har inte kollat om det är nåt som dragits som jag inte har koll på men verkligen opassande när jag ska till Göteborg över helgen... Jag får ju bara skylla mig själv som inte har bättre koll.

    Jag har förresten sökt 3 jobb idag, håll tummarna nu!

    och vad vart det mer jag skulle kommentera? minns inte just nu. så bästa att stänga ner datorn och sova lite istället.

    Nattinatt på er!
  • porchez
    muggles skrev 2011-03-03 11:01:20 följande:
    Du minns rätt - och fel Det är v 27+0 imorgon => v28

    Hade precis persiennmontören här (persienner till nya sovrummet bla) och jädrar i min låda vad snygg han var!!! Lång, mörk, modellsnygg i ansiktet - och trevlig som en svärmorsdröm. Shit, snyggaste karln jag sett på läääänge! Hade jag inte varit gift, på tjocken och osminkad hade jag blivit nervös HAHA.
    Jag har inga persienner, så kanske skulle fixa det då
  • porchez

    ikapp igen,..

    Piggelin - vilket dag ni haft, helt strålande! Grattis igen! och väldigt fint efternamn, en ungdomskärlek till mig har det efternamnet och jag har sagt att ska jag byta efternamn (som jag i vanliga fall vägrar) så ska det vara till just det!

    Mycket intressant läsning om tvillingar idag! Så spännande med samtidigt skrämmande att så mycket kan gå fel, (såg själv delar av Sofias änglar)

    AM - du vill veta mer på FB jag har tänkt skriva av mig här, och gör det senare ikväll om jag hinner. nu måste jag hinna få i mig mat och duscha först!

  • porchez

    nej hinner inte skriva mer i dag heller, sen imorogn åker jag för en hel helg i Göteborg! Shopping och en överraskning väntar sen bara att få umgås med bästaste vännerna ska bli underbart...

    Så jag önskar er redan nu en trevlig helg... 

  • porchez

    Tittar in efter att äntligen ha kommit ikapp efter helgen. Hinner inte skriva nu egentligen men hoppas lappis jobb-bytar-lycka smittar av sig... Kommer in senare ikväll om tid finns och ni inte har skrivit för mycket att läsa ikapp

  • porchez

    God morgon. Hinner ju aldrig in ordentligt längre. Men jag läser ikapp lite få och då, ska se om jag har mer tid ikväll. Kram på er alla

  • porchez

    Hej på er! jag har inte glömt bort er, bara tiden som inte räcker till, ska snart läsa lite bakåt i tråden. Men tänkte att jag skriver lite först, annars kommer jag inte hinna det.
    Har det hänt nånting stort senaste dagarna, som jag inte får missa, isf får ni gärna uppdatera mig.

    Själv så har jag varit på anställningsintevju idag!!!! intevjun gick bra tror jag, även om själva jobbet kanske inte känns helt klockrent. Drog till rejält på löneanspråket, så vill de ha mig så får de betala jobbet är istort sett samma jag gör idag, men en annan bransch och i den stora staden istället för min lilla. 

    Annars så, kan jag säga att jag träffade VÄRLDENS UNDERBARASTE kille i helgen det klickade direkt, och jag kan fortfarande skratta högt åt saker vi pratade om då... allt känns så konstigt men ändå så härligt. Detta kanske inte leder nånstans, vet ju inte vad han är för kille alls egentligen. Men jag kan iaf. inte sluta tänka på människan, jag kan inte sluta le och jag mår bara så otroligt bra! samtidigt som jag försöker intala mig själv och ta ner mig på jorden och det är inte ens säkert jag kommer träffa honom igen. och han kanske är en ännu större player än alla andra killar jag träffat.

    Ja ett lite ego inlägg, nu ska jag göra mig en kopp the och läsa ikapp lite

  • porchez

    två timmar senare har jag läst ikapp. och där försvann min kväll
    Härligt att ni skriver det, för jag känner mig som en helt annan person, eller jag känner mig som JAG igen. Vet att jag sa det till kuratorn i förra veckan, att nånting har ändrats inom mig. Att mötena med honom känns annorlunda.. 

    Sen i helgen så hände det här, i måndags ringde de om intervjun och just nu chattar jag med killen på fejjan, för andra kvällen i rad och fjärillarna inom mig blir större....

  • porchez

    och GRATTIS till Lappis med nya jobbet om jag inte sagt det?
    och Hejja Ada och Beda, håll er på plats
    och samma sak till Bettan oc btvåan

    och till snartis hjärtljud

    och allt annat som jag har tänkt kommenterat

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!