• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jaaa jag instämmer i förhoppningarna om att ni får skoj, PB och skickar ett grattis i förskott om vi inte skulle råkas här inne imorgon!!

  • viktualia

    Snartis - skoj med livstecken från dig och grattis till plusset!! Och jag håller genast tummarna för att det ska gå bra! När är planerad målgång?

    Mugglan - kraaaaaaaaaaaaam på dig!!!

  • viktualia

    För nyfikna kan jag meddela att nya bilder på vårt renoverade och numera inredda vardagsrum finns i galleriet....

  • viktualia
    fru AM skrev 2011-01-07 19:30:15 följande:
    Vickan: vad fint det blev! Och återigen förlåt för att jag aldrig tog mig för med att komma med råd och tips - men uppenbarligen klarade ni er finemang ändå!
    AM - du behöver verkligen INTE be om förlåtelse!! Det var ju bara om du hade tid och inspiration.... och världen snurrar ju fortare än vad vi hinner med. Och tack - jaa vi är väldigt nöjda!
  • viktualia

    Parnassia - sanslöst retligt med IKEA-tabben. Och leta bil.... hm... känner på mig att det kommer bli lika lurigt när i höst när vi ska köpa en andrabil till mig... suckar redan nu..

    Behov av safe sex - känner igen läget... därav rymmer vi från Trollet på fredag för att få sova ifred.... men nåt sexliv kan man inte tala om här. Lyckas vi manövrera undan Trollet ur vår säng en gång i månaden så har jag nog inte överdrivit åt något håll... ehum... Det är verkligen inte att lusten saknas... men orken och den praktiska möjligheten...

  • viktualia

    Mugglan - bra med målbild och jag önskar att vägen dit blir en enda solskenshistoria....

    Fossing - välkommen! Fin årgång! hur länge har du smygläst?!? *nyfiken*

  • viktualia

    Fossing - åhå! vi är så galna att vi pladdrat ihop i 4,5 år (borde det ha blivit nu).... så om vi är interna så är det inte så konstigt... och jag blev lätt prillig av gå hemma.... så jag förstår dig!! Själv är jag åter på jobbet sedan 2 månader (sonen fyller snart 11 månader) och det är LJUVLIGT.... eftersom jag råkar vara typ kär i mitt jobb...

  • viktualia

    jag är trådens mesta byråkrat... *älska*

    nu - fisk med pepparrotssås och lite gott vin!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!