• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag har skrivit ett utkast:

    "jada jada ....
    Vi kommer även vi att behöva bygga om men det är ett litet projekt. Det blir en innervägg till så vi får ett extra stort föräldrasovrum. Vi lär ju behöva ett extra sovrum nu om allt går bra (Moa ska få syskon till sommaren)."

    Verkar det lite väl krystat eller? Jag vill ju inte att det ska verka som om jag vill skrika ut "jag är GRAVIIIIIIIID" heller... Gud vad svårt.

  • muggles

    Lappis: bra då kör jag på det! Jag hoppas verkligen de har ställt sig i adoptionskö så barnkära som de är, men man vill ju inte fråga om inte de själva tar upp det...

  • muggles

    Idag skulle jag eg på julbord nr 2 (med kunder denna gång) men slapp som tur var. Nu har nog Moas förkylning drabbat mig så behöver hem och vila mig istället Men jag har inte varit förkyld sedan i våras så det var väl dags. Jag körde in lite saltlösning (Renässans) i Moas näsa för att lösa upp snoret så det rinner ut. Av pedagogiska skäl fick hon köra in lite i min näsa och det var faktiskt inte så dumt! Är inte alls lika täppt längre... Alt till AMs nässköljande (som låter för läskigt att prova tycker jag)???

  • muggles
    fru AM skrev 2010-12-15 19:54:54 följande:
    Jo jag vet - jag brukar kolla i smyg att grejerna är med ... Men maken ska tro att han har hela ansvaret. Tänk om jag tog på mig allt han inte kan hålla reda på ... jag skulle få gå dubbla skift och klona mig själv.

    Och vem tar Televinkens pass?  
    Här hemma är det tvärt om. Halvvägs till affären kommer jag på "fick vi med oss inköpslistan?!" och maken lugnt: "jadå". Han kommer oftare ihåg att packa alla Moas saker än vad jag gör *guldfiskminne*
  • muggles
    fru AM skrev 2010-12-16 14:02:18 följande:
    Spjälsäng "måste " du ju ha förr eller senare... Jag har haft mina i spjälsäng från kanske två månaders ålder - innan dess såg de så små ut att jag inte hade hjärta att lägga dem där ... Då fick de sova i barnvagnen där det var lätt att bädda bebistrångt = mysigt. 
    Vi hade Moa i hårdliften (till barnvagnen) eftersom spjälsängen var alldeles för stor. Hårdliften flyttade vi runt till det rum vi var i. Funkar lika bra som en korg. Vi använde också spjälsäng from 2 mån ålder.
  • muggles

    Parnassia: jag hade kopparspiral i nästan ett år och jag hade inga problem alls. Kände inte av den och hade inte mer blödningar/mer ont av den heller. För mig funkade det super.

  • muggles

    kapellösa: jag har bara pysslat apelsiner med nejlikor, inte särskilt mkt

    *spanar efter Vänner*

  • muggles

    Robinson: äntligen åkte Markus "Hattifnatten" ut! Nu ska bara Mischa ut också, så får resten göra upp.

  • muggles

    Vi var och köpte gran förut. Tänk om de kunde fatta att de borde göra det till ett jippo; ha lite julmusik ur högtalare, skänka ut lite glögg (lägg på en tia på granpriset), tjöta lite med dem som köper... Skulle vara såå mkt roligare att köpa gran. Istället fick man ett surt "260 kronor!". Jahapp.

  • muggles

    AM: iPhags och underkänd på BVC vid 41

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!