Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

     


    Lapinette skrev 2010-12-03 15:30:31 följande:
    1up - häftigt bakgrund mer än vad man kan säga om min typ 6 år på bank, en evighet inom marknadsundersökningar och så en del säljjobb där emellan.

    Fast ditt tävlingsdansande är coolt i min värld! jag är inte så lite avundsjuk på att du kan dansa!

  • passionsblomman

    1Up, den handelsträdgården verkar inte ha råd att anställa i närmsta decenniet. *fnissar lite*

    Framöver tänker jag för övrigt inte vara anställd heller för den delen.
    tack för dina tips, fast jag kan säga så här. Just nu är just jobbdelen av mitt liv det jag minst gärna pratar om och tips på vad och vart är inte så viktiga. det är mer landa, nyorientera mig, hitta rätt i virrvarret inombords och få rätt på vad det är hjärtat har på lut som är grejen. och där är just nu bara ett hål där det fattas ett barn och en mammadel till i livet. Det suger fett att vara så i fas för något man sedan inte kan få välja.

    Det fylls väl ut med någon slags sysselsättning på endera viset. Förörja sig måste man ju. Men just att prata "och vad jobbar du med då" är så bortom vad jag vill dryfta för närvarande. Trots att det är det vanligaste samtalsämnet ffa när man ska bekanta sig med folk.

  • passionsblomman

    Telis, Snigel har helt rätt: på måndag är det möte med läkaren och så får vi se vad det blir av den saken.

    1Up, hahaha, jag har också träffat den gamla mamman, det är bla därför jag drar slutsatsen att hon knappast är i nyanställartagen...
    Nädu, jag tycker allt det är lite tunnsått med schyssta handelsträdgårdar, besöksträdgårdar, fik och upplevelseställen sådär  för den trädgårds-och fikaintresserade. Du vet, lite Rosendal men mer pålandetgenuint. Jag tänker mig att jag själv borde kunna få ihop ett sådant ställe med tiden. Till dess kan jag tjäna brödfödan på något helt annat-helst mer lukrativt än gängse floristlöner erbjuder...

    Nyss lämnade jag min son hos bästisen för översovning (samma kille som dansade när han fick sova över här förra veckan)
    han har en lillebror som INTE tyckte att ajag och pappan skulle stå och tjata i köket.
    "Nu ska du GÅ för pappa måste sitta DÄR med mig och äta fredagsmus" deklarerade treåringen bestämt, tog mig i handen och ledde mig till dörren. Sådärja! Ut med kärringen å man får äta sina chips!

  • passionsblomman

    Sweet, Ja man undrar ju verkligen hur allt gått. Då låg hon väldigt lågt i tråden för att inte sabba något för sig själv inför det som skulle komma och råka förvärra något, men sedan då? Jag känner ju inte Frejis själv privat, men det oroar mig mycket att ni som faktiskt känner henne inte heller verkar veta mer.

  • passionsblomman

     


    sweetstreet skrev 2010-12-03 19:48:19 följande:
    PB, hur mår du annars vännen!??? Är det ngt bättre nu?  

    Jag tror det i stunder, och sedan när jag tex ska ringa läkaren och först tänker "men gu vad onödigt, jag mår nog Ok nu, för jag lipar inte så ycket längre" så brister det totalt och jag kan knappt göra mig förstådd för sköterskan...Det här är en så livsavgörande sak så det kommer nog att ta tid att omorientera sig. Jag kan ju inte bara helt plötsligt slå ihjäl längtan heller, även om jag hoppas den dör småningom.

    Men samtidigt glömmer jag rätt som det är hur domen fallit. för allt är ju annars precis som det var INNAN läkaren sa sitt. Det är ju inte som att någon redan befintlig dött och därmed uppenbart fattas. Men så kommer jag på mig med att äga "ja och det vore ett fint namn på en pojke" och sedan minns jag och då är det ite roligt...

    Så det går verkligen i vågor kan man säga.

  • passionsblomman

    Åh Klockis, där är du ju! *andas ut*
    Vad skönt att höra av dig! Och vad bra att du verkar ha läkar/psykopatkontakter och sådant påkopplat.
    Att karln är kvar är väl inte så märkligt? Ni har levt länge ihop, hastiga beslut behöver inte bli de lustiga. Kanske är det bättre att ta de lite piano.

    Jag hoppas du är så rädd om dig som det går mitt i allt det här min vän! *kram*

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-12-04 16:09:22 följande:
    Jag vet, jag vet! Men jag vet inte om jag vill outa folk så. Men jag kanske kan ge dig en ledtråd om att det är trådens skräcködla?

    Jasåååå du...jag trodde det var 70:a där.

    Värst vad finkänsligt förresten, här där vi pratar spermaprover och slidsekret jämte blödningar och avföringskonsistens som om det vore alldeles normalt att detaljanalysera över en morgonkaffe, men ålder-nä där går gränsen!

    Ja vars håll hon den där Snigeln hus nu då? He blir som fundersamt när gravid- tausan håll se unnan... Ho hooo Snigel?

  • passionsblomman

    Angående Idol måste jag säga att så himla duktiga som alla de fyra sista är var och en på sitt vis, så borde de alla kunna få karriärer att vara glada över i framtiden.

    Minnah är en sådan där snygg och talangfull tjej som skivindustrin borde kunna lansera HUR bra som helst, precis som tex Agnes. Riktigt kul med hennes utveckling! Och jag tycker egentligen just hon passar bäst för en skiva med redan skrivna låtar. Jay och Linnéa har ju redan en otroligt tydlig nisch och borde verkligen bara kunna köra vidare och dra nytta av all exponering de fått. Olle har ju en strupe som också duger när det ska täljas guld. Någon signar såklart honom också. Förresten så är det fler av årets deltagare som jag är övertygad om att vi kommer att se mer av.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!