Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hej Gosnosen!!! Vad skönt att höra att du mår bra!
    Varm kram till Lappis – måtte den förbannade kön minska med rask takt så att nästa jul blir en fröjdefull jul på alla sätt!

    Lappis, AM, Telis, Koko, Cicci (?) – ses i morgon! Jag hittar själv men om någon ändå är på centralen när mitt tåg kommer (om det kommer) så är det bara bonus Längtar efter att få träffa Televinken!

    Snaily – åh är ni hemma redan! Underbart!  grymt impad över den långa färden i baksätet och alltihopa, fan vad bra du är!!! Jag trodde iofs att jag skulle klara mig utan smärtlindring också men det hade aldrig funkat. Tror det har både med smärttröskel men också med storlek på barnet, hur livmodern orkar (jag hade ju rätt ineffektiva värkar), och ja inte vet jag. Går det fort så är det ju "ingen idé" för sen går ju smärtan över. ag fick nog epidural mest för att orka hela vägen eftersom det tog sån tid. Och sen känna det där babyskyddet (vårt väger lika mycket) på väg mot snippan/röven – PANIK! Åh ta hand om er nu och kokonga er därhemma! Grymt jobbat!!!!

  • nennesjuttioåtta

    LÄngtar efter att träffa er allihopa såklart, det var ju ett tag sen.
    Och samma fråga som vanligt – VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?!?! Jaja, det blir till att freestyla imrogn bitti som vanligt. Hurraaayyy. Vad matchar mjölkfläckar bäst?

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – min kollega (den roliga) hade gått upp ett kilo dagen efter förlossningen – och hon är i min storlek annars och hade inte lagt på sig så mycket. Hhahaha, hon blev rätt förvånad, faktiskt.

  • nennesjuttioåtta

    och nu ska jag imponera er med att berätta att jag minsan åkte FEM KILOMETER längdskidor idag och tanken på tjejvasan kändes inte alls så skrämmande. Liten morot, kanske? Kommer nog att ha grym träningsvärk imorgon, är jag rädd. Ljumskarna satt löst sista backen och armarna kändes lite väl italienska. I morgon är jag nog inte alls lika kaxig och så kommer de där skidorna aldrig mer att bli använda men det visar sig.

  • nennesjuttioåtta
    ensam i cyberrymden. Jaja, dags att sova. hejrå
  • nennesjuttioåtta

    Hej! Springer in här en snabbis medan Pricken sover! Har varit hektiskt ett tag nu, tapetsering, målning, städning, bakning, julklappshandling, skottning... Anywhoooo

    TUSEN TACK för den trevliga lunchen, repris snart!!!!

    Nu kommer jag inte ihåg vad jag läst ikapp i omgångar men bra att ha för Gosnosen:
    Bröstmjölk till röda barnstjärtar, täppta näsor och dina egna bröstvårtor
    Paraffinemulsion för att skita lätt som en plätt
    Babysittern har Pricken suttit i sen dag 1 hemma men så var han ju som en 2-månaders (minst) i storlek också och rätt stadig från början, eller också är jag sämstaste mamman för jag tänkte inte ens att det skulle vara dåligt.  

    Snaily – Nu har jag inte läst vad du skrivit men jag kände själv att jag tog hand om honom lite på autopilot och först efter kanske 7 veckor så KABLAMM blev jag helt hopplöst förälskad. Jag visste att det skulle komma förr eller senare så jag lät babybluesen få finnas utan stress.  

    Nu är han vaken. Puss på er" 

  • nennesjuttioåtta

    vilken jäkla cliffhanger, Snorkis! Är det möjligt, ååååååååhhhh hoppas hoppas!

  • nennesjuttioåtta

    Finns det så många andra KUB att göra?!? WOHOOOOO!!!

  • nennesjuttioåtta

    *kramar om Snorkfröken så hennes näsa blir blå*

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!