Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    åh herregud, när jag väl sladdar in så har alla gått och lagt sig.  
    Cicci, hahahahahah jag vill läsa memoarer! Eller sitta på din terass och äta dadlar (skippar vattenpipan).
    Snorkis – vafan är det för amatörer som ringer?!! Hoppas hon har ågren som fan efter det där samtalet och tuggar fradga eller dörrposten. Och tungan. Gah!
    Hattis – kram till ledsen Hattis!
    MSW – så det kanske blir op ändå, det där verkar vara en himla klurig grej du har, jag fattar ingenting. Me det säger nog mer om mig än om sjukdomen. Hur går det med syskonverkstaden för er?! Du skulle ha hakat på till kläppen i helgen, då hade vi kunnat ses!
    Koko– åhå, så maken hoppas få ligga järnet i Högbo? Till ingen nytta, pah!  
    EA – jag kommer ju för sent men röstar på skänk Eller sånt där avlastningsbord från IKEA och målar det vitt. fast det ryms ju inte så mycket på det. 
    Lappis – ny karriär? Det är det enda som pratas om här hemma. Men karriär kommer det nog inte bli här, jag har blivit för bekväm, lat och bränd för man får aldrig något tack ändå. Men ja e int bitter. 

    Men varför pratar ni efterrätter en tisdag, det är ju taskigt! Här har sockerkonsumtionen för 2011 redan slagit i taket så vi ska försöka ligga lite lågt och bara äta sött på lördagar. Om vi är hemma och inte blir bjudna. MOAHAHHAAH as if det kommer funka. 

      

  • nennesjuttioåtta

    Men i morgon är det lillördag och då blir det melon och parmaskinka, som jag har längtat!! 

    Oupsie – håller emd öriga talare: du har presterat långt över vad som förväntas av dig redan, luta dig tillbaka och ta det lugnt sista biten nu!  

  • nennesjuttioåtta

    saknar Nancy , eftersom vi ska åka bort igen så är hon kvar hos svårföräldrarna. Ååh ack så tomt utan prickrumpan!!!

  • nennesjuttioåtta

    åååh JA NU kom jag ju påre! Ore, du skrev förut att du tagit kort på lilleman och jag skrev att jag ville se men du missade nog det! *vinkar frenetiskt*

  • nennesjuttioåtta

    idag har jag sovit alldeles för mycket. Först vår sedvanliga stödvila på förmiddagen. Blev lite lång. typ halv 9-11. Sen på eftermiddagen skulle jag amma och Pricken sova igen men eftersom han är så snorig så blev det i sängen för där finns sugen och näsdroppar och hela kittet och eftersom jag blir så dåsig när jag ammar så slocknade jag med. Så en till lur från strax före 2 till 4. Jag var helt slaktad sen. pricken var helnöjd och vaknade en halvtimme senare på kvitterhumör. Men nu är jag duschad och härligt slak efter en skidtur på 6 km så jag borde kunna somna före midnatt iaf.

  • nennesjuttioåtta

    fick ju uppmaning av snorkfröknan att skriva mer

    ahahha nu var det ju länge sen men vad kul det var (eller kul och kul) när det var så mycket vatten i Småland för då blev det ju med på riksnyheterna från lokal-tv och det var rätt lajbans att höra alla prata som de här:






    ÅÅhhh som jag velat skriva det där.  

  • nennesjuttioåtta

    jag fortsätter spamma

    det är lite synd att jag måste läsa ikapp så mycket för då glömmer jag vad jag tänkte skriva eller märker ni att jag sitter och nickar och hummar med i samförstånd? 

  • nennesjuttioåtta

    apropå efterrätter så ska efterrättsbuffén, dit Koko ska åka, vara grym.

    ÅÅÅH arma värld! En scweizernöt för min ena njure! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!