Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nej, nu måste jag leta reda på nezeril till pricken, nu har han börjat blåsa bubblor med näsan

  • nennesjuttioåtta

    snabbt inlägg bara: 
    Snaily – vår bvc-tant har sagt att -10 är något gammalt, de klara betydligt kallare än så. Det blir ju som en luftficka i vagnen och det är lä dessutom. Jag klippte till ett tjockt liggunderlag (eller egentligen är det markisolering, hahaha) och har det under madrassen. Pricken har varit med oss ute i -17 när vi skottat snö t ex. Men märker du att hon piper när hon andas kanske det är för kallt?!?! Annars blir det inte mycket utevistelse för norrlänningarna i allmänhet.

  • nennesjuttioåtta

    lappis – hejjjjj!!!  
    Snigel – ah, så hon vaknar om vagnen står still alltså. Tricky. Pricken somnar hur lätt som helst, hur som helst och kors och tvärs dagtid. Bara lägga ned och antingen har han redan somnat och skulle inte vakna ens om ett gruvlok brakade genom rummet, eller också pratar han lite med sig själv och kvittrar innan han somnar. På kvällen är det däremot inte lätt. Men bara han somnat så sover han jättebra, så vi har inte varit så noga med någon metod utan ibland har han fått vara vaken med oss och somnat sent i soffan bredvid, typ. Ibland går det jättebra att bara lägga ned honom efter bokläsning och nattvisa och amning och ev komma in igen och stoppa om honom, vända på sidan, peta in nappen eller lägga en hand på bröstet så somnar han. Igår var en fars. Men nu är han ju sjuk också så det är klart han är lite ledsen när han vaknar av att han hostar så han fick till slut komma ut till oss i soffan och somnade djupt så fort han kom i min famn. Men jag förstår inte heller varför det ska vara sån skillnad att somna på kvällen som på dagen. (Jag skulle inte heller vilja ha honom sovandes ute i mörkret) 

    Så ni funderar på flytt nu alltså. Visst ville du köpa vårt hus i så fall (fast det lligger ju inte i Stockholm..)? Vi går i lite såna tankar *ssssssssshhhhhhh säg det inte till någon!* 

  • nennesjuttioåtta

    parnassia – hahahah ja visst var den? Störtskönt dalmål på den gojan! Va gjooorde du? Prutta? 

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – Det du! Kan du få reda på på ett annat sätt än här.

  • nennesjuttioåtta

    Snigel gissade rätt

    jag återkommer i ämnet. Inget är bestämt, det är bara lite löst prat än men tanken lockar.

    Hattis – iiiih you pregnant woman!

    MSW – ingen aning om babygympa, men kul att du vill dra igång nåt!

    Solsidan – yei! Vi har kollat alla avsnitt på DVD för att komma ikapp och såg förlossningen igår. Vi skrattade inte lika mycket den här gången, som vi gjorde när vi såg det i våras. Nu satt vi lite stela i soffan och båda såg nog mig skrikandes i lustgasmasken och inte Mia Skäringer, men det är ju galet bra annars. 

  • nennesjuttioåtta

    snaily – oouuh, låter apjobbigt! Stackars er och lilla Yngla som inte kommer till ro! Jag har förstått att vi har förärats en mycket lugn och behändig bebis, det är helt klart. 

    Vi gick en promenad i regnet, skönt för våra luftrör! Pricken sover på trappen i vagnen och har bara hostat en gång sen vi gick ut. Oh, nu låter det i babywatchern

    hunrig prick  

  • nennesjuttioåtta

    saily - jag har tagit en nalle och haft den under tröjan en dag. Den har han i sin säng. När han var ny så vände han sig mot den när han var hungrig bara (då var det ju lätt att se om han var hungrig eller bara hade vaknat för att vad-de-nu-vill, men nu blir han lugn om jag lägger den på honom så han får fippla på den, eller om han nästan har somnat och är lite orolig så lägger jag den bredvid honom och då blir han lugn. Kanske kan testa? 

  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2011-01-16 14:24:08 följande:
    Nenne
    Har en kanin med samma tänkta funktion som er nalle, men hittills skiter hon i den. (inte bokstavligen talat dock! )
    Doh, jag som ville komma med bästa tipset! Men hörru, det kanske just skita i den som hon vill, har du provat? Nej, nu har jag slut på idéer.
  • nennesjuttioåtta

    parnassia – tids nog får du veta, vi vill nog fundera klart själva först annars känns det som att jag pratar om det och så poff så händer det inget och så blir det bara pinsamt för att vi inte fick tummen ur. Igen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!