• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Shit vad jag garvade Lappis!!!

    Och muggles, kram kram KRAM!!

  • _koko_

    Vink vink! Jag har inte hållit mig från tråden medvetet, det har bara varit så mycket med treårsfirande och nu förkylning. Men jag har läst iaf! Som vanligt. /// Vågen för korea!! /// Smärtsamt hårt tumhållande för hattis! /// Skit med magsjukor! /// Sååå skönt att läsa om Ada och Bedas framsteg!!!

  • _koko_

    Connys treårsfirande i helgen blev iaf väldigt lyckat. kalaset med 17 barn hade ju kunnat gå precis hur som helst, men det flöt på jättebra! Mest uppskattat tror jag var heliumballongerna som vi blåste upp till alla barn (köpt på teknikmagasinet). På kvällen fortsatte vi fira med de närmaste, så det blev verkligen en heldag! /// Igår kroknade lillebror och jag, idag är vi lite bättre (fast inte bra) och har varit hos tandläkaren för att kolla tänderna efter ett fall för ett par veckor sedan. En tand satt lite löst men det är sannolikt ingen fara. Om tandanlagen skadats vet man ju inte förrän de börjar växa fram, och det är ju åbga år tills dess. Det enda man kan göra nu är att kolla det hos tandläkaren och anmäla till försäkringsbolaget. /// Nu ska jag äta räkor till lunch! Känns som att jag kanske behöver ett glas vin också, kommer ändå inte upp med bilen på den här isgatan, så jag behöver inte kunna köra någonstans.

  • _koko_

    Lappis - redan uppdrucket, hahaha! Med en massa aioli till blir jag mätt. Speciellt eftersom jag äter mellanmål och middag kl 5... Livet med småbarn!

  • _koko_

    Lappis. - påminner mig om gynbesöket på lucia, vem var det? Glitter på muffen kommer jag ihåg, men inte vem det var... nenne?

  • _koko_

    Godsint - kerastase är good shit, men jisses vad dyrt det har blivit! Använde det tills nyligen, när jag hade möjligheten att köpa redken i NY för 27 dollar / liter... Ja, jag är sjukt nöjd och måste berätta det så fort jag får chansen...

  • _koko_

    Just det, jag har bara vanligt eruocard, reser inte till räckligt för att motivera något annat. Dvs inga tips och råd härifrån tyvärr. /// Lappis - Härligt, inget av minas barns namn på topp 10. Nog för att jag skulle valt dem (namnen alltså) ändå, men det vore nog skönt för dem att slippa vara en av 14 Johan t ex, som jag kände på gymnasiet...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!