Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB, jag vill också se raketer egentligen men det är bara att inse att vi kommer inte att kunna gå ut. Maken blev utskickad nu för att säkra skidor och pulkor men det var knappt att han fixade det.

  • BrudSommar2006

    Vi har nu firat tolvslaget, det gick ju rätt fort! Fast vi sitter här och pratar nu men man får väl lägga sig i hyfsad tid i alla fall.

    Fotogenvärmare noterat!

    PB, jo jag var ju tvungen att gå in och läsa, vilket jäkla skit! Hoppas att du fått gå ut och se lite fyrverkerier i alla fall. Hur är det med handeln i övrigt då, jag tänkte om redan har erfarenhet av kassasystem och så? Fast vad fasen pratar vi om det nu för!!!

    Gott Nytt År på er igen alla!

  • BrudSommar2006

    Porchez, vad roligt att du fick en bra nyårsafton!

    Själva fick vi planera om då det blåste storm här så vi inte kunde gå ut. Det blev inga egna fyrverkerier, lådan står kvar här oanvänd, snopet, och inte gick det att gå ut och se något i övrigt heller. Vi skulle tänt lysballonger med Iris tidigare på kvällen också men redan då hade det  börjat blåsa upp, typiskt för mitt på dagen när vi gjorde upp alla planer var det så klart kav lugnt.

    Vilken otroligt vacker himmel jag ser här utanför nu i olika färger av rosa, blått och lila. PB, ser du den också?

    God fortsättning alla!

  • BrudSommar2006

    Ström har vi! Va, snöar det hos er nu? Då kommer det väl hit snart då får man anta. Det snöade ju i Stockholm redan igår kväll. Blåser gör det fortfarande här så att man knappt kan vara ute.

  • BrudSommar2006

    De sista ljusstrimmorna försvinner nu men här är fortfarande klart och blåsigt. Plusgrader har det varit hela dagen vilket har lett till världens skare, skulle spåra ett litet skidspår till Iris men det gick ju inte. Fasen vad det varit omöjligt att få vallan rätt också. Först tvärstopp, sedan bakhalt, ingen ordning.

  • BrudSommar2006

    Kängu, hade ni med er lille Ru eller hade ni barnvakt? Det låter som ett koncept för mig också annars, fast vi brukar ju vara på Öland med mina föräldrar.

  • BrudSommar2006

    PB, vet du varför de har fortsatt utreda lilla Elise och till sist hittade det här felet? Jag har nämligen inte hunnit med att läsa på sista tiden och det sista jag läste var att de inte hittat något fel?? Vad skiljer henne från andra små bebisar? Eller om du kan länka till rätt inlägg, om det nu finns något sådant.

    Needlecushion, jag undrar också om man kan screena för detta? Hur stor är chansen att barnet ärver detta? Vet man det? Vad betyder 20 grader av 70? Hur mycket ser du nu? Hoppas att det går bra för er!

  • BrudSommar2006

    Vilken härlig skiddag det har varit! Skare är det så det går inte att spåra men det betyder att man i princip kan åka precis var som helst här på Alvaret. Strålande sol, minus fem och äntligen blev vallan lyckad!

  • BrudSommar2006

    Hej alla! Ramlade baklänges på skidorna idag, aj! Iris har skidor med sådana där bindningar där man kan ha vanliga vinterskor, hon fick dem i julklapp, men de är ju helt värdelösa, de sitter ju inte kvar på fötterna, nu funderar vi på om vi ska köpa nya åt henne innan Sälen i mars.

    Needlecushion, hoppas att det blir som ni vill med barn, stort lycka till!

    Porchez, inte för att jag har tid att läsa den andra tråden särskilt ofta men mig veterligen har ingen nämnt dig över huvudtaget.

  • BrudSommar2006

    Fjällbruttan, själv tyckte jag annars att det var trevligt att du tittade förbi här.

    Snigeln, jag hoppas så att det vänder för er nu med lilla skrikisen men risken finns väl att det blir några vändor till innan det verkligen vänder.

    Usch, vad kallt det är, tror jag får vira in mig i en filt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!