Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB, det är ju faktiskt rätt otroligt. I vår ålder som sagt! Helt galet.

    Tänk om inte Smint tittar in mer idag, hemska tanke. Jag som undrar så.

  • BrudSommar2006

    Smint, vad tråkigt att det var som vi befarade men det verkar inte som att din dotter varit inblandad i alla fall? Fast det är ju en klen tröst för det barn det möjligen gäller men man vet ju inte i nuläget. Det tråkiga, om det skulle vara så att personen är oskyldig, är väl att det inte kommer att gå att komma tillbaka för den personen. Annars är det så klart ännu tråkigare. Hoppas att övriga personalen kan få arbetsro nu i alla fall. Jag tänkte inboxa dig men det får bli imorgon för jag har Astrid sovandes i knät och har bara en hand att skriva med. God natt alla.

  • BrudSommar2006

    Gosnosen, vi hade nytta av babysitter redan från början så att man har någonstans att göra av bebisen om man behöver två händer, och så kan man gunga den med ena foten medan man äter, fast jag har för mig att det nästan bara är Babybjörns som man kan ställa i olika lägen som man får ha från dag ett, resten får man inte börja med förrän efter sex veckor om jag minns rätt.

    Ja jäklar vad det snöar!

  • BrudSommar2006

    Smint, jag tror att jag lyckats inboxa dig?

    Pyamas med fötter är värdelöst, håller med tidigare talare.

    Trotsiga barn vet jag också allt om, skönt att det är fredag imorgon och veckan ensam hemma med två barn är över. Imorgon ska vi på jullunch hos mina föräldrar, fast först ska jag skicka maken att köpa julgran på förmiddagen.

  • BrudSommar2006

    Hej alla, jag blir galen, jag får ingen barnfri tid alls, Astrid är fortfarande vaken och verkar inte det minsta trött, suck. Hon går och lägger sig tidigast tio på kvällarna och fram tills dess kan jag knappt sitta framför datorn för då är hon direkt här och pillar.

    Smint, du är inboxad.

    PB, håller tummarna för makens intervju.

    Här har vi precis fått in granen, det gäller att njuta av den nu innan jul för över nyår åker vi till Öland och då får vi slänga ut den.

  • BrudSommar2006

    Vår Teutonia Lambda funkar bra i snön. Gjorde i alla fall förra vintern, nu står den ju bara här, vi ska försöka komma oss för att sälja den nu, väntar bara på en ny del vi beställt för flera veckor sedan på Babyland, verkar ta en jäkla tid att få den. Det är det fåniga klistermärket på handtaget som är skavt och det ser ju lite tråkigt ut men annars får vi väl försöka ändå, vagnen är ju hel.

  • BrudSommar2006

    Muggles, Iris är helt omöjlig att göra till lags, hur man än gör blir det fel, även om hon velat ha saker på ett sätt länge så kan man ge sig på att helt plötsligt ska det vara tvärtom. Fast på dagis har de inte märkt någon skillnad vad jag vet.

    Klockarbol, usch vilka svärföräldrar du har, helt galet!

    Hur gör man numera på FB när man vill föreslå vänner för någon? Förut när man blev vän med någon kom det automatiskt upp att man skulle föreslå andra? Det hände dock inte nu när jag accepterade Smint och inte kan jag hitta det heller. Den här nya profilen och jag kommer inte alls överens...

  • BrudSommar2006

    Snigeln, första tiden med Iris minns jag bara som ett rent helvete och att jag inte fick något stöd från maken alls som bara ryckte på axlarna, vände sig om i sängen med orden Vad kan jaaag göra... och somnade. Jag grät i månader. Så illa verkar du dock inte ha det som tur är men håll ut, och vad annat kan du göra förresten, jag tror inte att det vänder så tidigt som efter sex veckor om du inte har en jäkla tur men vänder gör det. Med Astrid har det inte varit lika illa, dels för att även om hon skriker och jävlas hon med så har hon inte samma humör som Iris har, dels var jag ju förberedd på hur det skulle bli den här gången.

  • BrudSommar2006

    Snigeln igen, äsch, det kanske var dumt att skriva att det var lika illa om inte värre här och att det tog tid innan det gick över för det hjälper ju inte dig att det varit lika illa för andra och att det kommer att vara så här jättelänge vill du ju inte heller höra. Tur är ju att det inte är lika för alla i alla fall så jag håller istället tummarna för att hon börjar sova på nätterna snart.

    I bekantskapskretsen tycker jag annars att killbebisarna inte verkar riktigt så besvärliga som tjejerna men det kanske är en slump.

    Liten, jag tror inte att de ger upp snuttprivilegiet frivilligt, fast för Iris var det nätterna som var så. När vi tagit smällen och maken sovit i sovsäck på golvet i hennes rum i tre nätter eller vad det var, eller ja, sov gjorde han ju inte mycket, så blev det mindre intressant att ligga och snutta på dagarna och till sist slutade hon komma över och vilja det. Astrid skulle nog kunna sluta snutta på dagarna men när man sitter där med en illvrålande Astrid och inte får tyst på henne så är det alltför lätt att trösta med snuttandet för då vet man ju att hon lugnar sig på en gång. Nattsnuttandet gissar jag blir som med Iris, det blir till att ta ett par skriknätter, fast motivationen är lägre eftersom hon bara vaknar ett par gånger per natt och det är ganska mysigt att ha henne bredvid mig... Ni har ju i alla fall inga problem på nätterna och då borde ju dagsnuttandet ge med sig snart tycker man.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, då verkar det ju mer luta åt förlossningsdpression på riktigt än bara lite allmän desperation över utebliven sömn? Stackare!

    Hur är det nu, är det någon här som drabbats av det som kan tillföra lite mer???

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!