• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    september, jag tror att jag såg något om att det var två så korta sittningar den ena dagen på helgen (söndagen?) men en längre sittning den andra dagen på Clarion.

  • Telis

    Hej nenne!


    Televinken var alltid tröstlös mellan kl 17 och 18 under en period när han var två-tre månader. Spelade ingen roll vad man gjorde. Kan det vara samma sak Pricken lider av?


    Kom den lilla påsen fram ordentligt?

  • Telis

    Jag funderade på en sak. Brunch är ju alltid supertrevligt men skulle man kunna göra ett undantag från "brunchregeln" nästa gång och gå på ost- och vinprovning på Wijnjas? Skulle någon vara intresserad av det?

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-10-27 22:01:11 följande:
    Tinga - mig behöver du inte ens fråga. Så klart jag hänger på!
    Du menar Telis va? För dig har jag räknat helt kallt med till en ost- och vinprovning.
  • Telis

    Klockarbol, jag blir mållös. Hoppas att dagen idag blir bättre och nästa gång hon knystar om sin sjuka man så får du väl ge igen och säga "åååh, jag ORKAR bara inte höra mer om sjukdomar. Jag har SÅ nog med mina egna problem." och se vad hon säger då.

  • Telis
    _koko_ skrev 2010-10-28 09:59:34 följande:
     telis - Åhåå, klart vi ska äta ost och dricka viiiin (så läste jag iaf)!! Jag kan på onsdag, t ex.
    Fast jag ska dricka vin och äta ost på tisdag så jag pallar nog inte två dagar i rad. Man börjar bli gammal vettu. Men kanske någon onsdag längre fram?! Säg den ... 17:e (för att det inte ska bli direkt inpå brunchen)?
  • Telis

    Jaaaa, rapport från snaily och PB, bitte!

  • Telis

    Men PB, ååååååh vilket skiiiiiiit! Stor, stor kram! Hoppas att provsvaret hinner komma fram till imorgon, det säger ju en del om "kvaliteten" på äggen. Lider med dig både för äggblåseantalet och huvudvärken!


    Men jag undrar om du skulle få betala något om ni avbröt nu? När vi misslyckades med vårt första försök fick vi veta att det inte räknades som ett försök eftersom det inte gått till ET. Men då hade vi iofs köpt ett trepack, om det kan ha spelat in?


    Jag tror inte att du behöver oroa dig för att dom skulle säga heller att du inte fick göra ett nytt försök, bara på grund av en här gången. Förra gången fick du ju till och med till frysen och det tyder ju på att äggen inte är av dålig kvalitet även om du är svårstimulerad.


    Men strunt samma om betalningar och nya försök - nu håller vi tummarna för den här omgången! Stor kram igen!

  • Telis

    Vad säger ni andra om ost och vin den 17:e? Lappis, AM, Cicci, Frullan, Hattis (hoppas att du inte kan då! Äta annat än popcorn och Trocadero, that is), Frejis, Liten, andra stockholmare eller utsocknes som kan en vardag?

  • Telis

    PB, skönt att det ordnat sig med banken och att CvL kunde komma med lite tröst!


    AM, vilken spännande inbjudan! Hur får man en sån?


    snaily, ååååååh, vad skönt att allt såg bra ut!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!