• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hur man nu kan längta efter värkar


    PB - jag trodde jag missat att kolla mobilen, men nu såg jag att jag inte fått ngt mess från dig?!


    Har däremot varit iväg en vända på fm & över lunch & kom nyligen hem.


    Ni har förresten nästan rätt, båda av er - BF är imorgon 2 nov!

  • Piggelin1

    ...och jag är skitless på att gå runt & vänta! Jag har ju hela tiden laddat för "slutet av oktober" & inbillat mig att lillasyskonet ska vandra i storasyrrans fotspår & komma senast samtidigt som A gjorde, dvs senast två dgr innan BF. Tji fick vi! Konstaterade igår när vi lade oss att ngt oktoberbarn blir det inte


    Sover kasst på nätterna nu & var sådär allmänt labil & aptrött igår, i ren desperation tog jag en (för mig i mitt "tillstånd") lång promenad igår, vilket gjorde att jag sen hela em & kvällen igår kände jättemkt mer tryck neråt - & tänkte "hoppas, hoppas, hoppas!" Men nu har det gått över, så jag får väl helt enkelt ta fler promenader & se om det månne kan göra ngn nytta.

  • Piggelin1

    Vad skumt med messet, PB! En annan kompis har också haft bekymmer med att messa mig senaste veckan - tydligen står de på "vänt" hos henne. Jag kan messa henne, hon kan ringa mig, men inte messa mig? Har försökt kolla min mobil om jag lyckats komma åt ngn käck finess som spärrar sms från henne, utan framgång, så det kanske är Tele2 (som vi båda har) som strular? Jag testar att messa dig nu på studs!

  • Piggelin1

    PB,


    det känns rätt OK mentalt nu, känns som om mannen & jag verkligen snackat ihop oss mkt nu & det känns som om han vet rätt väl vad jag vill/tänker/funderar/är rädd för. Det finns anteckningar i journalen om mina upplevelser från förra gången, hur jag vill bli bemött osv.


    Om jag mot förmodan/gud förbjude skulle åka på samma scenario som senast, så kommer jag/vi att kräva snitt. Bläddrade lite i boken "Att Föda" häromkvällen & i den stod det bla om "Forcerad krystning" & "Yttre tryck" & författaren menade att kvinnor som råkar ut för det ofta känner detta som övergrepp & mår dåligt efteråt & författaren ifrågasätter om detta verkligen är metoder (framför allt detta med Yttre Tryck, dvs trycka ut bebisen genom att häva sig över/trycka på kvinnans mage) som man ska använda. Kändes lite tröstande att läsa, dvs ännu en gång blir det litet steg mot acceptans & att jag inte var helt kass på att föda barn, att jag faktist gjorde så gott jag kunde utifrån de förutsättningarna som gavs... Låter ju självklart för andra säkert, men inte för mig


    Hmmm, nu känner jag faktist att jag har lite molvärk/mensvärk... Fast känner mig samtidigt lite luttrad, det kan ju hålla på så av & till ett bra tag Den som lever får se!


     

  • Piggelin1

    Inget svar, PB - helskumt! Mystiken tätnar... Vore väl typiskt om jag lyckats spärra ngt på min hypermoderna mobil

  • Piggelin1

    Taget, Nenne - har också en mille som bara ligger & skräpar & bränner i fickan Jag tar på mig att kolla med mäklaren så att båten ingår! Växla lite mellan bryggparty (eller -dans) & båtparty tycker jag kunde vara en bra idé. ...och för all del ett & annat party inomhus vintertid.


    Har promenerat förbi det där huset ett par ggr & minns att mannen & jag vid ngt tillfälle spekulerade i vad bara all stenläggning & murar etc ner mot bryggan kan ha gått loss på...


    Nenne - jag fick ditt sms! Vad har du för tfnbolag? Försöker hitta en röd tråd i sms-mysteriet


    AM & Nenne - så ni har också såna där mindre trevliga erfarenheter som Yttre Tryck Blääääääää! (fast Nenne, i ditt fall är jag inte förvånad. Har  dock inte läst din blogg ännu, ska göra det, fast det får vänta lite...)


    Lappis, trist med feber - krya på dig!


    EA - håller tummarna!

  • Piggelin1

    En helt annan grej, en himla rolig sådan! Fick mail av några vänner igår med förvarning om att vi var välkomna på borgerlig vigsel i mitten av juni nästa år i Sthlm, men framför allt till den kyrkliga vigseln, som kommer att äga rum i slutet av augusti nästa år, i MEXICO!!


    Skulle vara såååå coolt att vara med på det! Gissar att det kanske kan bli lite svårt med två barn, men vi tänker iaf ge det en ordentlig chans & kolla upp om det skulle vara möjligt, innan vi bestämmer oss för det ena eller andra.

  • Piggelin1

    Wow, wow, wow, wow!!! Sicken skrälll!!! Fick precis mess fr Mugglan & hoppar nu in här - sitter & RYYYYSER med gåshud på armarna!!!


    Skrev det i messet tillbaka, men skriver det igen - två tjejer på "mitt" magplask förra gången var gravida med tvillingar & båda gick hela vägen i graviditeten & allt gick bra! Tinga har redan uppfyllt kvoten med råge vad gäller för-tidigt-födda-barn i den här tråden, så det så!!!


    Alldeles SKAKIG! Hur känner då inte ni?!


    Kraaaaam

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!