• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Grattis Izzie!!

    Vännerfan - vilket historia med Prinsens blöja på BB... jag hade ALDRIG klarat av att hålla tyst!!! Men sen är det ju dessutom jag som gör sånt där - löser problem på okonventionella sätt.

    Och för att göra ett inlägg i "vem gör vad"-frågan så kan jag bara konstatera att maken och jag verkligen byttes av när jag började jobba och han gick hem. Han tar totalt ansvar för allt som jag fixade med när jag var hemma. Allt som har med Trollet att göra och det mesta hushållsarbetet. Hemma hos oss är det nog ganska rättvist fördelat med vem som gör vad. Och vi påpekar varandras brister i ungefär samma omfattning.

    Mer ego - åt sanslöst god mat igår på Villa Anna, hade ett fantastiskt mysigt hotellrum och myste tillsammans med maken!! Och Trollet mådde prima hemma hos mina föräldrar! *nöjd*

  • viktualia

    Snorkis - shit vilket pucko till kusinfru!! Har inte glömt din mosters muppiga inspel heller..... Världen är galen och en del människor borde verkligen hålla TVÄRKÄFT!!

    Rent allmänt har verkligen den här tråden lärt mig, som verkligen inte brukar utmärka mig som tillvarons mest ödmjuka människa, att bete mig vettigt när folk pratar om barn, graviditet osv. Tack för att ni finns... även om vissa erfarenheter är mer dyrköpta än livet självt.

    Ego - har smackat i mig ohejdade mängder plättar med skaldjursröra. Sanslöst gott. Och sanslös paltkoma efter...

  • viktualia

    Nenne - spännande med planer på förändring! Heja!

    Snaily - välkommen söderut!

    Klockarbol - *kämpa på-kramar*

    Parnassia - man kan söka tillfälliga alkoholtillstånd för slutna sällskap. Kolla med kommunen, tror att det är miljö- och hälsofolket som brukar kolla sånt.

    Ego - har en supertrött son efter en intensiv söndag. har varit i kyrko- och familjesnurren och haft oss. Pust! Dagens lunch intogs i sällskap av 17 vuxna, fem barn, en hund och en katt. Pust igen. Lokal - vanlig villa.

  • viktualia
    Fru FruLLan skrev 2011-01-16 20:09:27 följande:

    Nähe


    Jag verkar ha skrämt bort alla så jag återgår till att dricka vin och ska se om maken vill kramas lite


    puss


    Skål på dig, gumman!!!!!!!!!!!!! Puss!
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2011-01-16 20:41:08 följande:
    hej Vickan, sitter du också och vinar på en söndag?
    nej.. men jag skålade i vatten! *ler*
  • viktualia

    Nenne - det får kompensera hög alkoholnivå i fredags och en liten dos igår... hihihi

    Kram på er alla!!

  • viktualia

    hm... läste ikapp på bussen hem men glömde att anteckna.  Så jag vinkar till er alla!!

    Ego - förvirringen på mitt jobb pga att min chef drar har tagit några ytterligare kliv. För att slippa avslöja för mycket kan jag säga att kontentan är att läget inför min deltidsledighet inte är bättre direkt. Dvs jag kommer att saknas extra mycket. Försökte i min frustration prata med maken. Där var förståelsen noll och ingen. Anledningen var nog mest att han varit en sväng på sitt jobb idag och hamnat i samma typ av känsla.... Jag fattar att jag MÅSTE släppa detta och försöka gå vidare. Men gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vilken USEL människa jag är när det kommer till att vara föräldraledig. Jag blir så frustrerad på mig själv...  Så ni som behöver lite jobbentusiasm och längta hem lite mindre - SNÄLLA skicka över en dos!! Jag är i desperat behov. Pust.

  • viktualia

    MSW- spännande i negativ mening ja... suckar HÖGLJUTT!!

    planeringsdax - vinkar!!
    §
    xcvsdgjutgykl

    - Trollet hälsar!

  • viktualia

    BS - Ad-block!! Ska genast spana efter sånt!

    Ego - har läst allt och tänker på er alla!! Är bara så seg att jag inte kommer på vad jag ska skriva... mer än att Parnassia - bra med koll av läget med Oupsie!

  • viktualia

    Oupsie - hade du bott närmare hade jag kommit stormande och hjälpt dig!!!!!!!!!! jättekram!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!