Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Klockis, jag vill gärna fira jul med och få julklapp av dig!!!

  • passionsblomman

    Snigel, tack! Aleta la just in den i världens finaste inlägg till mig i andra tråden och jag tyckte den var så fin att jag ville pröva att byta. Den blev ju väldigt mycket mindre, men DEN hade jag gärna haft på en tavla.

    Nu vill sambon ha sällskap till filmen jag tvingade honom att hyra.

    jag tycker förresten att den 9 är en förträfflig dag för Yngel att födas på. Andra har rean sagt det, men jag har tänkt det förut så jag säger det jag med.

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-12-08 14:26:34 följande:
      Ang. Yasuragi: det går inte att vräka folk så lätt - men jag undrar om han börjar tangera gränsen nu när han försvårar vår överenskommelse, sinkar oss i vår ombyggnation och kostar en massa pengar. På samma sätt som hans advokat skickade oss ritningar alldeles nyss kanske vår advokat ska skicka Yasuragi en länk till lämplig bostadsrätt på Hemnet ...

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-12-08 21:07:21 följande:
    KänguGrattis till vikariatet! Känningar, hmm, har jag skrivit om såna tidigare? *glömsk* Om jag har det så var det bara inbillade sådana, jag har NOLL symptom på att något skulle vara på gång tyvärr. Ynglet dansar runt där inne som vanligt och är inte ens fixerad.

    Har du nogsamt noterat att MIG mig mig får du gärna messa på natten då?

    ...och har du ens mitt telefonnummer kom jag på...

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-12-08 21:14:29 följande:
    Å, ja det läste jag! Om du vill så kan du väl inboxa ditt nummer?

    Sådär!

  • passionsblomman

    Uj uj Snigel, de där sista dagarna är verkligen de längsta.
    Har du förklarat för Ynglet att man inte får några födelsedagar med mindre än att man kommer ut? Det klargjorde jag för min son när han bara var kvar därinne och vägrade komma ut. Men han lyssnade väl sådär noga.

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-12-08 21:30:58 följande:
    Ja, jag borde kanske förklara att om hoan inte kommer ut av sig själv så kan det hända att födelsedagen blir julafton, och DET vill hoan väl ändå INTE?!

    Nä det är väl lite av en nitlott!

    Vad gäller tålamodet, så har du numera en inneboende som utan tveka kommer att låta dig öva upp detsamma under sisådär....

    ...resten av ditt liv.

    Har ni inget sällskapsspel ni kan roa er med medan ni väntar? jag och sambon spelade Monopol på kvällar och nätter den sista tiden.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!