• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM: Heja Hector och hans sovande!!!

    Det går tydligen bra utan hudkontakt, alltså...!

  • Ore

    gosnosen: SPÄNNANDE med bebisankomst snart!!!

    AM: Jag stavade visst också Hektors namn fel, förlåt för det! Skönt i alla fall att han sovit så bra i eget rum.

    Telis: Lillkillen är också rätt så livlig när han sover, jag vaknar till flera gånger på natt av att han far runt, gnyr och ibland t.o.m. sätter sig upp i sängen! Men i minst 99% av fallen så somnar han ändå om av sig själv... Fast litet jobbigt är det att va´kna av honom. Skulle vilja lägga honom i eget rum, men dels skulle vi då behöva röja det rummet (väldigt välfyllt förvaringsutrymme just nu...), och sedan skulle jag ändå noja för att det rummet är verkligen så långt från vårt sovrum som det går att komma.

    Smint: Hoppas ni slipper vattkoppor! Vad är det för tid mellan att man smittas och det bryter ut, förresten?

  • Ore

    Jublar över:

    Att Ada och Beda mår prima (Och imorgon är det väl v 28+0, eller minns jag fel? Det var väl ett delmål strax efter op. om jag inte minns fel, så det får bli anledning till bubbeldrickande i Casa Ore i alla fall... )

    Att det tickar på som bara den i adoptionskön! Hoppas SÅ att ni kan skicka iväg papprena snart!

    Jag har för övrigt insett att en sån där borste MÅSTE jag ha. Jag vill OCKSÅ ha Jennifer Aniston hår (hmm, min brist på självfall kanske inte möjliggör det), men en ny borste får det bli!

    För övrigt lär jag väl åka på en mastodonträkning för bilen. Verkar som att bränslepumpen gett sig. Tack och lov gav den sig utanför dagis, inte borta i den stad där jag var på utbildning igår. Det hade varit vääääldigt stressande. I såna här lägen är det väldigt praktiskt att jag indirekt tussat ihop syrran med en kollega till mig, jag kan få skjuts till jobbet

    Snartis: Bihåleinflammation och blåsljud. Jobbigt och läskigt, hoppas att allt är bra!

    Blivande fru L: Jag traskade iväg till trådträff i Gbg, utan att ha sett någon i galleriet... Men det gick bra det med

  • Ore

    Lappis: Jag vill också gå på bröllop! Syrran valde ju att skaffa fler barn istället för att gifta sig, vilket de annars hade pratat litet löst om. Och hittills har ingen bröllopsinbjudan från någon av kompisarna dykt upp i brevlådan, det är annars åtminstonde 3-4 st som skulle kunna slå till med att gifta sig...

    Ska dock på en vigsel till helgen, ett par i föräldragruppen som gifter sig. Jag är inte bjuden på bröllopet, men har frågat om jag fick komma till kyrkan och titta. Bröllopet är en överraskning, inte många utanför vår föräldragrupp som vet om det. Skoj!

  • Ore

    Snartis: Hoppas att du får snabba svar på proverna - helst redan idag!

    Piggelin: Härligt att dagen blev så fantastisk!

  • Ore

    Glömde skriva det förut, men vad skönt att gosnosens man kom hem lyckligt och väl och någorlunda i tid. Så nära BF vill man ju inte ha maken långt bort...

  • Ore

    Mugglan: Hur var det nu med tvillingar, om det var enäggs eller tvåäggs. Min syster litar ju blint på den förste läkaren som sa att det var tvåäggstvillingar. Men det är tydligen bara en moderkaka. Är det möjligt om det är tvåäggstvillingar? Bara litet nyfiken Och är själv inte så insatt i ämnet...

    Kan förresten säga att en gammal klasskompis till mig fick tvillingar häromveckan, hon gick tiden ut med dem... (Vilket var inte så litet litet otippat, eftersom hennes tidigare barn föddes för tidigt och innan dess hade hon förlorat ett barn rätt så sent i grav...)

  • Ore

    Mugglan: Intressant info om tvillingar! Tack så mycket Känner att syrran har ungefär noll koll på det, men på något vänster kom vi in på moderkaka när vi pratade, och jag frågade om hur den andra moderkakan låg. Blev så förvånad när syrran sa att "nej, det är bara en". Jaha, tyckte jag. Är du säker på att det är tvåäggstvillingar då? Ja, det sa den första läkaren, menade hon. Eeeeh, jaha. Men vad har sagts på övriga kontroller då? Nähä, då visste hon inte riktigt vad hon skulle svara...?

    smint: Sätta sig på ett flyg när man har oidentifierad magåkomma hoppas jag verkligen att folk låter bli, och tycker att din make gjorde HELT rätt!

    Persienner tar jag gärna emot tips på, från er som har. Dit har jag inte kommit än. Men maken (läs nörden som alltid envisas med en massa tekniskt avancerade prylar) vill absolut ha persienner som man kan hissa upp och ner med fjärrkontroll. Suck. Är det bara jag som tycker att det inte blir lättare när man måste börja att leta efter fjärrkontrollen? Jag vet ju att det är MINST en gång om dagen som han förlägger någon av TV-fjärrkontrollerna, så att jag får leta upp dem. Då är det ju vansinne att skaffa sig fler fjärrkontroller? Nåja, det är ju egentligen ett ganska litet problem....

  • Ore

    Porchez: En helg i Gbg med bästa vännerna låter jättetrevligt!

    Liten: Kul med finklädd Mindre!

  • Ore

    Tjohooo, det är FREDAG och Mugglan har gått in i vecka 28!

    Lappis: Jag kanske är litet förvirrad, men du har i princip fått jobberbjudandet, men inget är klart än...? (Frågor om lön är ju väldigt viktiga, förstår jag...)

    Fler som har tekniknördiga män, förstår jag. Fast det är nog mörkläggningsgardiner som maken tänkt sig, till TV-rummet och sovrummet åtminstonde. Och eftersom jag har gått med på eldragning dit, så har jag väl i princip gått med på att det blir så. Det där med fjärrtändning av lampor hoppas jag dock att maken inte kommer på. Alls.

    Hmm, mat ikväll har jag inte funderat på än. Men det finns litet ost och bubbel i kylen i alla fall, en bra början... I övrigt så blir det nog inget avancerat, men kanske att jag gör Lappis chokladfondant till efterrätt...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!