• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi har haft köttfärssoppa i veckan. Gott och snabbt. Fräs färs och lök, klicka på tomatpure, häll på buljong, i med morotsbitar och potatisbitar,koka, krydda. Ungefär så.

    Nu paketinslagning och antikrundan.

    Saknar er fö!

  • Parnassia

    Nenne - jag har inga planer på att springa just tjejmilen. Men jag tilltalas av tanken på att ens kunna springa en mil, eller jogga då. Man kan välja lite olika nivåer på det där träningsprogrammet typ jag vill springa milen på 30 min, 40 min, 50 min, 60 min eller jag vill jogga/ta mig runt. Jag körde på det där programmet även i höstas och det funkade bra tycker jag. Jag har ALDRIG sprungit i hela mitt liv och har tom ansett mig oförmögen att springa. Men nu ser jag fram emot att komma igång.

    VÄnner - vi har ingen aning om vad som kan ha orsakat vändningen. Vi har kört på som vanligt och till slut gissar jag att hon växte in i det. En misstanke jag har haft är att vi började för tidigt med hela processen, att hon egentligen var för liten. Men jag vet egentligen inte.

    Till Asien far vi i maj. Och igår bokade vi Thailand till hösten. Herregud, jag som inte har varit någonstans innan knappt, slår nu till med två långresor på ett år.
    Gött! Hur mycket måste man ha rest för att få kalla sig globetrotter?

  • Parnassia

    Här sitter en till med plastpluppsborste. Har aldrig lidit av det, förrän nu när ni pratar om dessa dyra borstar. Jag kommer säkert falla för frestelsen snart.
    Är de billigare utomlands? Är det lönt att titta när jag ska till Korea?

    Snaily - har ni hittat hus!?!?!!! Får man se?

    Maken har sina vänner här, de bastar och dricker ful-bubbel i kåsa. De är ju för söta!

  • Parnassia

    Muggles - trist att du fått halsbränna.
    Jag körde med Rennietabletter och/eller flytande Gaviscon, men det sist nämnda var äckligt.
    Sedan blev jag bättre om jag inte la mig ner för snabbt efter ett mål, inte åt stark mat och ffa inte åt paprika.
    Hoppas att det snart blir bättre!

  • Parnassia

    Fru E, Åhhh!! Härligt underbart! Min kväll är gjord! Kram på dig!

  • Parnassia

    Halloj!

    Vi har en grå söndag här vädermässigt sett, men det är 15 grader varmt och vi är på gott humör. Vi laddar för 4-årskalas utomhus idag. Stora är så uppspelt och glad. Vi har dukat på altanen med fin tjejig pappersservis, ballonger, dricka och flaggor. Vi går ut hårt med korvgrillning vid eld med 11 st 3-6 åringar, därefter får de grilla marshmallows, sätta knorr på grisen, äta märängtårta och fiska fiskdamm. Dessutom räknar vi med att de röjer runt i trädgården så mycket de orkar.

    yr.no och smhi har sagt att det ev ska komma en mm regn, max, men vi hoppas vi klarar oss, eller att det kommer när vi äter tårta på altanen, då kan det ju bara vara mysigt med lite smatter på taket. Hoppas också att alla läst inbjudningskortet noga, där det står att de ska ha bra ytterkläder med sig, så att det inte dansar in gäng ballerinor i vita tights. Nåja, vi får se.

    Ha det gott allihop!

  • Parnassia

    Kalas avklarat. Regnet kom så sista stunden spenderades inne, vilket innebär att vi får skura både altan, kök och resten av huset. Men, men det var lyckat och Stora är nöjd, leker nu med sina presenter.

    Men Porchez! Berätta nu då!? Vad hände och vad gjorde ni?
    Kanske är samma fråga egentligen.

  • Parnassia

    EA och September - glada nyheter! Skönt! Kram på er.

    Snorkis - kram till dig också. Vilken dramatik och panik. Jag får en ond klump i magen när jag tänker på hur det kan ha kännts. Jag känner också bara att jag vill er ALLT gott och att den sista tiden fram tills Leffelina kommer ska gå som en dans.
    Också jag har rörts djupt av det som hänt er och tänker på er ofta, ofta.
    Krama maken hårt ikväll och sov gott. Hjärta

  • Parnassia

    Kastar in en barnvagnsfråga mitt i alltihop. Vi är på jakt efter nåt smidigt till Lilla. Kanske en Brio race, Teutonia Timmy el dyl. Men jag har bara sett dem på bild. Vad säger ni?
    Jag har fått ett bud på en Timmy, beg, för 400kr. Kan det vara nåt? Är de svåra att svänga?

  • Parnassia

    Snaily - Ååååhhh vad kul med hus!! Jag är också nyfiken på var ni hamnat, även om jag lyckats ringa in er relativt bra mha alla hintar här i tråden. Grattis!

    Undrar hur det är med EA idag? Kan någon informera mig?

    Nu måste jag gå och lägga mig. Sov gott allihop!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!