• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej på er!

    Mugglan - jag tänker på dig! Skickar över lite hopp, styrka, ork och mod. Kram!

    Porchez- bra att ni lyckades ses du och hunken och att ni har pratat om strulet. Heja på!

    Vickan - jag ser heller ingen blogg. Och jag kan inte den 11/6, då tar makens sista syster studenten. Men i september vill jag gärna komma!

    Smint- usch vad sorglig historia om din kompis, pappan och bröllopet.
    Tror du att de där spännena till solskyddet passar de flesta dimensioner på rör alltså, för bugaboon har väl ganska grova rör?

  • Parnassia

    Fru E! Hur är det med dig?! Jag har inte sett dig härinne på ett tag, eller? Tänker på dig också!

    MSW- hur är det med magen? Vilken vecka är du i nu?

  • Parnassia

    Vickan- Nu ser jag bloggen, men kommer inte in.
    Ang sommaren, vad har ni för planer? Lyckas vi ta en natt i skogen eller ska vi umågs familjevis? Kanske en utflykt till en stor lekpark rel nära mig?

  • Parnassia

    Roligt och duktigt att sy dopklänning Oupsie!
    Vi har två i familjen, en tjejvariant och en killdito. Mina flickor var nr 6 resp 8 att döpas i den. Vi hoppas att det nionde dopbarnet kommer till sommaren.

  • Parnassia

    Hahaha!! Nej, jag outar inga smygpluss. Min syster ska få barn i sommar, det var det jag syftade på.
    AM har rätt, jag petade in en spiral (efter en hel del strul) och tror att jag trivs ganska bra med den nu.

    MSW - jag tycker inte du behöver säga nåt på dagis än om du inte verkligen vill. De lär ju se vad som är på g så småningom ändå.

    Porchez- vad är det nu!?!?

  • Parnassia

    Vickan! Jag kan inte läsa bloggen. Är jag med på din lista?

  • Parnassia

    Hej på er flickor! Ville bara titta in och säga hej och att jag tänker på er! Och att nu är vi framme i landet i öster! Sitter nu på ett hotell i huvudstaden med utsikt över skyskrapor och surfar BT, Känns lagom absurt. Snart blir vi hämtade för middag. Försöker bara att inte tänka för mycket på Stora och Lilla som är så lååååångt bort. Mugglan, tänker särskilt på dig? Hur är det idag? Och hur verkar A o B må? MSW - hoppas du får tag på någon bra medicin! Ha det gott allihop!

  • Parnassia

    Hej hopp!

    Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk vecka i Korea! Jag har blivit omhändertagen som en prinsessa, jag har nog varit överallt och varit på fler fina restauranger än vad jag sammanlagt varit på i hela mitt liv innan. Det var på något konstigt sätt sorgligt att åka hem, trots att jag saknade Stora och Lilla!
    Ett ställe gav mer bestående intryck än de andra av de jag besökte och det är DMZ - den demilitariserade zonen mellan Nord och Syd. Det var väldigt gripande att gå omkring där och tänka på hur det varit och är för folket i länderna, får mig verkligen att tänka. Att dessutom få besöka det i sällskap med en trevlig korean som pratar bra engelska gjorde att besöket nådde en extra nivå eftersom vi kunde prata om platsen och han kunde ge lite mer "insideinfo" än den info som fanns att tillgå. Spännande, skrämmande men hoppfullt kan man nog sammanfatta alltsammans som. Vi var också nere i en tunnel nordkoreanerna grävde under DMZ för att försöka ta sig in i syd, man har funnit 4 men tror att det finns ca 20 st...
    Dorasan station var också en märklig plats, en helt ny, fullmatad, organiserad tågstation som står tom och öde i väntan på att gränsen ska öppnas och tågen ska gå. "A monument of hope" utan dess like.

    MUGGLAN!! Måste ju också få säga grattis till flickorna och få glädjas med dig! Jag har läst om deras ankomst och om din lycka och det glädjer mig så!! KRAM!!! Om du vill/kan kanske det kan komma någon mer bild så småningom? Vill gärna se mer av de små sötnosarna.

    Nu ska jag kanske lägga mig, min kropp har inte riktigt vant sig vid tidsomställningnen. Jag är sjukligt trött. Och då sov jag ändå i Köpenhamn i natt. Kom dit kl 22 lokal tid (05 Koreatid) och var så trött att jag nästan lipade. När jag satt på flyget i Frankfurt och vi fick vänta på starttillstånd var det värst. Då trodde jag att jag skulle få ett spel alternativt falla ihop i en hög av tårar och snor. Men jag samlade ihop mig och klarade det.

  • Parnassia

    *vinkar till Linn*

    Snorkis - jag glädjer mig också åt att  din senaste läkarbesök kändes bra! Kram till dig!

    Kram också till MSW  - skönt att inget mer "hänt i trosorna"!

    Porchez - skrattar högt åt förvirringen med Hunkens namn i sms:et men tycker att han borde bli bättre på att svara på sina sms!!!

    Vickan - säg åt Trollet att krya på sig!

  • Parnassia

    Hej Nenne!
    Jag tror att det senaste påståendet är högst troligt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!