• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och på tal om Televinken så måste väl ändå 11 månader nästan vara peaken när det gäller att ha barn va? Han är så totalt ljuvlig och gullig och fantastisk och rolig! Han lär sig nya saker by the minute, sover bra, äter bra och snackar så hjärtat smälter av lycka!

    (Påminn mig om detta nästan gång han får ett vansinnesutbrott för att han inte får stå och riva ut all innehåll i kylskåpet på golvet.)

  • Telis

    snaily, jag känner igen det där. Nu i efterhand känns dom första månaderna som en väldigt kort period men när man var mitt uppe i det kändes dom som sju svåra år. Jag var ju också uppe flera timmar varje natt för att pumpa och hade sen svårt att somna eftersom det snart skulle vara dags att vakna igen. Dom första månaderna ÄR skitjobbiga! Och inte blir det bättre av att det är mörkt, kallt och massa snö så att man inte kommer ut så mycket heller. Hormonerna gör ju sitt till också. Men det kommer att vända, det lovar jag, även om det tar lite tid. Jag kan tyvärr inte säga att det gick så fort som sex veckor som för Vänner men det kommer, även om det känns tröstlöst just nu. Stor kram!!

  • Telis

    Jag var förresten faktiskt onödigt skeptisk mot vår barnvagn idag, det gick som smort trots all snö!

  • Telis

    Vickan, ska ni fira jul ihop för första gången?

  • Telis
    viktualia skrev 2010-12-19 16:50:28 följande:
    Nopp - andra gången! förra året fick jag ju ge med mig och fira med maken... *fnissar* tänk om Trollet hade fått för sig att komma ut för tidigt och maken hade varit 50 mil bort = obra....
    Ja, just det ja, det minns jag nu. Blir det hos dina föräldrar i år då?
  • Telis

    smint, vi har ingen Teutonia, jag kanske var otydlig där.

    Vickan, åh vad härligt med med Trollets första jul och hos momor och morfar dessutom!

  • Telis

    smint, vi har en Brio Go.

    BS, är du fortfarande ensam med barnen? Måste vara otroligt tufft, jag tycker att det är jobbigt att vara ensam bara med ett.

    Nu blir det sänggång här också!

  • Telis

    Jättebra skrivet, PB!

    Jag fattar inte varför inte BB eller barnmorskan på MVC inte berättar mer om baby blues i förväg, det känns ju som om dom flesta (inkl mig själv) är helt oförberedda på hur jävligt det faktiskt kan kännas.

    snaily, hoppas att det snart känns bättre och håller med dom andra om att det är nu som din man har sin allra viktigaste uppgift - att passa upp på dig och pyssla om dig så mycket det bara går!

  • Telis
    Tomte Tomte Tomte Tomte Tomte Tomte Tomte Tomte Tomte

    GOD JUL & GOTT NYTT ÅR på er alla gullosar!!!

    Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta
  • Telis

    Ada och Beda finns nu i galleriet! Håller allt som går att hålla nu framöver för att operationen blir av och att den blir lyckad!

    Har skummat lite här och där och sett att jag kan säga GRATTIS till Snorkis och September! Så härligt med lite goda nyheter bland allt elände! Grattis, tjohooooo och krulltrumpeter!!!

    Grattis även till Astrid imorgon, stora tjejen!

    snaily, hur gick första veckan med maken på jobbet?

    Kramar till Hattis, hoppas middagen blev lyckad!

    Ingen Daisy än alltså... Hoppas att hon kommer snart, Oupsie!

    Liten, lycka till imorgon. Jag förstår psykbrytet, jag börjar också imorgon och vill inte tänka på att jag bara ska få se Televinken ett par timmar på kvällen framöver.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!