• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Piggelin, Fast om folk kan gilla Harriet så är jag inte alls förvånad över att någon kan gilla Ulla. Men vilken tur att du fick ett sånt fint tilltalsnamn!

  • Telis
    Oupsie skrev 2011-01-20 22:07:39 följande:
    Telis, vad är det du tycker är så hemskt med Harriet . *Nyfiken*
    Ja du, varför tycker jag om rött men inte lila? Jag kan inte motivera alla tycker-om och inte-tycker-om. Men, utan att ha träffat någon, så är Harriet för mig en hennafärgad, förgrämd och bitter kvinna i 50-60-årsåldern som har hes röst av för många cigaretter. Man tycker olika helt enkelt - Snorkis tyckte ju att det var taskigt med Britta men jag tycker att det är lite smågulligt, även om jag själv aldrig skulle döpa mitt barn till det.
  • Telis

    Hattis, puuuuuuuh!!! Fast jag förstår inte varför du undviker svarta underkläder, det vore väl jättebra med såna?

  • Telis

    Men snälla rara, kan vi sluta diskutera mitt namn så att hela världen förstår vad det är?!

  • Telis

    Parnassia, fy sjutton vad jobbigt du har det med Lilla! Samsover ni? Eftersom Televinken sover så bra så tror jag stenhårt på att det är bra. Jag läste också att barn som samsover använder napp i mindre utsträckning, vilket stämmer väldigt väl hos oss. Vi började samsova med honom när han var 6 månader och vid 7 månader bestämde han själv att han inte ville ha napp något mer. Men var och en blir salig på sin tro, det gäller att hitta något man tror på. Hoppas att det plötsligt hände inatt iallafall! Stor kram!

    smint, jag tror att det är den här från Stadium folk brukar prata om som billig och bra skötväska:
    www.stadium.se/mode/damklader/accessoarer/060770/point-zero-one-strap Har dock ingen egen erfarenhet av den, vi kör med en vanlig Brio-väska.

  • Telis

    Parnassia, jo jag förstår att inte samsovning passar alla (Televinken sov i egen säng tills han var 6 månader just för att jag inte kunde sova av alla hans ljud). T ligger också och snurrar runt ibland men jag är så fruktansvärt lat och gör vad som helst bara jag slipper gå upp. Bättre att han ligger och snurrar och jag vaknar till av någon spark än att han vaknar och jag måste gå upp och natta om honom i hans säng. Fast det är inte bara att jag är lat, jag tycker att det är svårt mysigt att ha honom i sängen också, han luktar så gott.

    Håller med dig om AW, jag mår fysiskt dåligt av att se henne buffa på videon och ångrar djupt att jag gett henne pengar genom att köpa den där Barnaboken som jag dessutom tyckte var urkass.

    AM, har du läst den där Somna utan gråt - var den något att ha?

  • Telis

    Här är det jag som är dålig, är hemma från jobbet med halsfluss.

  • Telis

    Cicci, nu blev jag nyfiken, finns det en till som heter som Puff?! (Förutom Roffe alltså) Vem sjutton är det? *kliar mig i huvudet*

  • Telis

    Cicci tack! Jag är verkligen dålig på att vara sjuk och ha ont. Jag är som BS, jag blir skitynklig medan min man är mycket mer stoisk när han är sjuk.

    Håller absolut med, man måste hitta ett sätt som passar en själv och ens barn bäst, inga föräldrar eller barn är varann lika!

  • Telis

    Nu är Televinken på barnläkarmottagningen för utredning om varför han har så ont när han bajsar. Det har visserligen gått lite bättre de senaste veckorna, men han gråter fortfarande mer än hälften av gångerna. Jag hoppas att dom kan säga vad det beror på!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!