• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    penntricket funkade utan problem.. men så drar jag ju F-kupa också...

  • viktualia
    Hattis skrev 2011-01-31 21:09:52 följande:
    Imponerande Vickan, F-kupor som klarar penntricket medverkar nog annars ofta i mindre barntillåtna filmer...
    japp och på damer som VALT den storleken på behagen... vilket jag inte har... ALLS!!!
  • viktualia

    ööö nu blev jag förvirrad.. pennskrället stannade kvar.. hm... så får ni tolka det som ni vill!

    Frullan - den här tråden tycker jag är sinnebilden för att livet inte är svart eller vitt, utan innehåller en enorm gråzon!!!  Kram igen!

  • viktualia
    MSW skrev 2011-01-31 21:40:56 följande:
    Undrar så hur det är med oupsie m familj!
    det undrar jag med.... HEJA Oupsie!!

    Godnattkram till er alla!
  • viktualia

    Megagrattis till familjen Oupsie Daisy!!!! KRAAAAAAAAAAAM på er alla tre!!

    Ego - är dunderförkyld och har därför dragit hem från jobbet... lämnade stället redan kl 15. Och det efter en arbetsdag som kanske inte hör till de trevligaste nånsin. Ingen världskatastrof... bara lite grus i maskineriet. Och hem kom jag till en småpipig son och hans frihetstörstade pappa... Maken drog alltså genast iväg en kort sväng.. tack och lov mycket kort... dags att dricka blåbärsjuice från Brämhult och tycka synd om mig..... tur att det finns glädjande nyheter i tråden!!

  • viktualia

    Telis - hur mår du då? Kryat på dig?

    Barn i bil - visst vrålar Trollet ibland, men mestadels går det bra.

    Ego - tänker sova i gästrummet och förhoppningsvis krya på mig.... godnatten!

  • viktualia

    snor fräs och dubbelsuck... här ligger jag i ett hörn av soffan och tycker synd om mig själv...  ljuvligt var dock att sova i vår gästsäng - ostörd sömn i 10 timmar är man ju inte bortskämd med.....

    Skickar ett gäng sådana nätter till Parnassia och hennes make... där är det rätt klent på den fronten och hon meddelade att de fortfarande är under isen... KRAM på dig om/när du läser detta!

  • viktualia

    AM - hoppas att mr Y får shappa.... innan han ens kommit... eller hur det nu var..

    Koko - aha!! Himla bra att man kan köra enkel kodning! Jag får snart min hightech-jobbmobil (efter hysterisk väntan) och då lär jag ta mig in här via den. Min privata mobil klarar inte att logga in på BT efter BTs uppdateringar... det gick för ett år sedan... konstigt!

    Tinga - jaa Parnassia har det nog tungt..

    Ego - typiskt att det är strålande sol när jag bara larvar här hemma.... Känner mig marginellt piggare och undrar om jag vågar hoppas på jobb imorgon eller ej... troligen inte... hm...

  • viktualia

    Och plötsligt blev det bröllopstankar i min värld!! Tjohoo! Den första av årets två förväntade inbjudningar till bröllop damp just ner här. Och med den lilla texten som finns här på BT i 17 versioner och som betyder: dra inte mer er ungar, tack! Varvid jag blir störtnöjd (mina föräldrar är redan tillfrågade eftersom infon om bröllopet läckt ut i förväg) och ser framför mig en hotellnatt i staden där Pricken och Yngla kommit till!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!