• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis  - ha ha ha... förvisso inte... hihihi.... inte helt döende...  Men måste hålla med dig - min mensvärk har inte minskat ett smack sedan graviditeten. Hata! när vi ändå är inne på gnällspåret - den här hemska utväxten "efter amningslugg" blir bara fulare och fulare - har du gjort något åt den?! Själv surar jag och använder galna mängder spray....

    Liten... läste din status på fejjan och översatte till "friterad" korv.. ha ha ha.. lät extra tragiskt. Här blev det svartpepparhalstrad lax, sparris, klyftpotatis och ädelostkräm.

    Smint - välkommen hem och hoppas att lilla herrn mår prima och blir mätt och glad!!

    Oupsie - en del av spänningen i brösten ger sig efter några dagar när din kropp blir mer van vid att det ska spruta en massa ur brösten... (är fortfarande lättad efter amningsslutet....)

  • viktualia

    PB - heja dig!!

    Oupsie - det är MENINGEN att man ska bli superstolt över sitt underverk till barn! Och Daisy är störtsöt! Hon också!!

    ... mitt eget Troll kryper omkring på golvet och leker med ett decilitermått och verkar tycka att Melodifestivalen är sådär intressant.. men så är det ju inte första gången han ser detta spännande (?!?) program... han hann se några under hans första veckor i livet också!

  • viktualia

    Snuvan har mig fortfarande i ett fast grepp men jag orkar nog inte vara hemma imorgon också...  förmiddagsvinkar till tråden!

  • viktualia

    Porchez - det är rätt uppfattat! Hoppas att du får tid att andas lite... låter osm du har ett högt tempo!!

  • viktualia

    Hattis - OM du skulle hamna i Vickanvariant av illamående.... gör i alla fall INTE om min dumma insats.... suckar fortfarande...

    ... själv har jag en liten trumslagare på golvet.. han har fastnat för sin sked och med den utforskar han världen... hamrandes....  fniss..

  • viktualia

    Sweetan - helt ostajlat är det väl inte alls!! Jö!

    Det där med en tvåa skulle ställa till inredningsutmaningar här också... i dagsläget finns det nämligen bara två riktiga sovrum här och det går att skapa fler, men inte utan rejäla ansträningar... men VAD är det mot era utmaningar?!? Och även om det löser sig så ska man ju helst få må bra i själen innan, under och efter förändringarna inträffat!

  • viktualia

    Koko - hoppas att det inte är något farligt och att du får en bra förklaring på vad som hänt!

    Ego - pallade att jobba idag... trots att snuvan inte gett sig. Nu försöker jag umgås med sonen som traskar fram och tillbaka med gåvagnen och verkar frustrerad över att han inte kan gå utan stöd... öva då säger den taskiga mamman... fniss

  • viktualia

    Sweetan - kan inte låta bli att fundera över din förestående arbetslöshet... finns det jobb att söka? Eller handlar det om projektpengar som ska befinna sig på rätt plats? Hur länge har din make jobb? Många nyfikna frågor...  Hoppas att det reder ut sig, hur som helst!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!