• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Diskbråck är väl närmare sanningen, hahaha.

  • _koko_

    Åh telis, absolut bättre än MS!!! Fast det trodde nog jag aldrig att det var, det var bara det att när jag Googlade på domningar i benen var typ 90 procent MS-länkar. Jag ska sova nu, tror nog att det kommer att kännas bättre i morgon. Förlåt, jag vinner kvällens ego.

  • _koko_

    snorkis - Tur du inte funderade längre, för nu när jag kollade dina väsk-länkar var den oranga slut! Grymt snygg modell förresten! Vi reste till italien med conny när han var 5 månader och det fungerade klockrent. Men då var han en superenkel bebis också. Med lillerbror hade det nog inte varit roligt alls att göra samma resa.

    PB - Tack för livstecken och stor kram!!! Hoppas det går bra hos kuratorn idag och att sköldkörteln går att medicinera snabbt.

    Hoppas även jag att parnassia får näsan tillbaka över ytan snart, vet hur jobbigt det är att inte få sova... KRAM!

    muggles - Härligt med framgång på inredningsfronten! Vi träffade första arkitekten igår (vi har ju tänkt bygga ut), spännande! Ska dock på ett par husvisningar i helgen också, måste se vad man egentligen får för pengarna, för arkitekten tror att det vi vill göra går loss på 3-4 miljoner... Sen ska vi träffa minst en arkitekt till såklart.

    vickan - Det finns två "siffersidor" på telefonen (när du klickat på "12#" finns det en grå knapp 1/2 till vänster om mellanslag), och < > finns på sidan två.

    Vilket galet väder!!! Är väldigt nöjd med att jag tog med datorn hem igår så jag kan sitta inne. Har även både kyl och frys full, så det enda jag behöver göra ute idag är att hämta barnen. Och det känns nog jobbigt.

    Vad var det mer jag skulle skriva? Minne som en guldfisk som vanligt...

  • _koko_

    Oupsie - GRATTIS till tentan!! Åh, så skönt att det gick så bra!! Fira med bubbel tycker jag!

    cicci  - Hej virvelvinden!

    Sjunger även jag laktulosens lov, jag har ju många års konstant erfarenhet av förstoppning tyvärr, det är ju därför jag inte äter vetemjöl längre.

  • _koko_

    BS - Jag har släppt lillebror både ner från skötbordet och ner för trappan. Båda gångerna lyckades jag lindra fallet en aning (han kom halvvägs ner för trappan), men man känner sig ju inte bättre för det. Snarare tänker man bara på vad som hade kunnat hända "om inte...". Som sagt, man är ingen dålig förälder för att olyckor händer! Jag försöker vara tacksam för att det gick bra i stället och uppskatta tankeställaren.

  • _koko_

    Gissar att handskenorna är förebyggande för att slippa så mycket karpaltunnel den här gången, eller har du redan fått ont?

    lappis - Benet är fortfarande domnat och svanskotan gör ont (har den gjort ett tag men jag har ignorerat det, nu när jag har en "diagnos" har det plötsligt blivit väldigt svårt att ignorera...), men jag var hos naprapat igår och hon var optimistisk iaf. Ska dit på måndag igen.

  • _koko_

    lappis - Har du ingen täckkjol?

    fossing - Vad mysigt det låter med familjelunch!!

    Jag får nog köpa "valentin-presenter" eftersom sambon har namnsdag då.

    Herregud, det snöar fortfarande! Här kommer det inte skottas idag eftersom jag inte "får" och sambon ska festa ikväll. Tur jag inte behöver ut med bilen för det hade varit helt omöjligt.

  • _koko_

    lappis - Ja, det är naprapaten som gäller, lyxigt nog betalar jobbet. Man kan operera, men det gör man bara i vissa fall när det är riktigt illa (känner mig inte heller så sugen på en ryggoperation...), det här borde kunna gå tillbaka om jag sköter mig. Får absolut träna, men ska undvika att böja mig framåt i alla situationer (hur lätt är det??!!)... Och ska inte sitta länge åt gången.

  • _koko_

    Hej september, vad är det du ska göra idag? Kontroll?

    mopedvin - Vilken rolig fråga såhär på en fredag! Jag är själv med barnen ikväll och ska göra vit-fisk-med-räkost-och-cayennepeppar, ris till det (har inte bestämt vilken fisksort ännu). Sen tänkte jag vi skulle göra jordgubbsglass (i glassmaskin) till efterrätt.
    Till lunch blir det blodpudding.

    Nu ska jag ta en jobbpaus och vila lite.

  • _koko_

    Är så glad över att du har träffat den där kuratorn, PB, hon(?) verkar klok och empatisk och väldigt duktig på att analysera dig. Känns skönt att du är i hennes händer. Det gör det ju inte mindre jobbigt för dig, men alldeles oavsett om det är sköldkörteln som gör dig deprimerad eller inte så bär du på en hel massa bagage som behöver få komma ut i det fria. KRAM!

    AM - Men jag tror också att det kommer hända något alldeles fantastiskt i helgen som inte hade hänt om du hade kommit iväg.

    Mopedvin - Japp, 2 små terrorister har jag. Och ja, de brukar gilla fisken, men man vet aldrig med stora killen, finns inga säkra kort där. Glass går dock alltid hem, det gäller bara att inte nämna det innan maten...

    lappis - Det borde ju inte vara svårt att hitta något gott på F12s meny... Kul att höra att det finns fler som gillar blodpudding, speciellt när det är en gourmet.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!