• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mmmm, flygande jakob är en klar favorit!

    piggis - Ja, det är ju jättebra om man inte har telefonen på ljudlös, vilket jag hade nästan jämt förut... Du kanske skulle behöva en av de här (scrolla ner): http://www.hi.se/kognitionsportal/sokresultat.asp?underkategori=40 Fast jag har hört att det enda som händer är att man tappar bort "basenheten" och springer och letar efter den också...

    lappis - Då får du vinka till min gamla lägenhet ikväll! Smaklig måltid, vi bodde på krypavstånd i flera år men lyckades aldrig gå dit trots varma rekommendationer från flera håll...

  • _koko_

    Skrattar gott åt era tekniktokiga män men förstår frustrationen när det inte funkar också!

  • _koko_

    BS - Kan bara instämma, det är JÄTTESTOR skillnad mellan att åka utför på längdskidor och slalomskidor!!! Du kommer att tycka att du står hur stadigt som helst och undra vad du var rädd för.

    fossing - HUUU!!! Även jag var ute i fredags, men jag kan inte "skylla" min fylla på annat än alkohol. Fick mig helt klart en tankeställare, jag brukar väldigt sällan dricka efter midnatt nuförtiden eftersom det inte brukar behövas och eftersom det är då jag brukar bli bakis. Jag tog mig bokstavligt talat inte ur sängen i lördags och är evigt tacksam för att min sambo tog barnen hela dagen utan en suck ens.

    Förstår att lappis tackat ja till nytt jobb?! GRATTIS!!

    Tv tittar vi på varje dag, med så aktiva barn som mina (framför allt conny) behövs sånt som får dem att sitta still en stund.

    På onsdag, blir vi AM, jag, telis och lappis? Och kanske fruLlan om jag lyckas övertala henne... Isf behöver vi knappast förbeställa maten, men däremot bör jag nog ringa och ändra bokningen i stället.

  • _koko_

    Tror ore blandade ihop vickan och lappis, eller?

    Och HYR skidor, för guds skull! Åker man inte mer än någon vecka per år blir det väldigt mångra kronor per åk att köpa egna skidor... Jag tänkte köpa en hjälm till min skidresa (med jobbet) om ett par veckor, någon som har tips där?

  • _koko_

    Hej PB! Kul med vattengympa, och KLART du ska ha en badmössa för att piffa till det!

  • _koko_

    snartis - KRAM! Håller tummarna hårt för att du får något slags lugnande besked snart.

    hattis - Nagelbitardags, håller tummarna lika hårt för dig idag!!!

    Min sambo frågade igår om det var ok att han arrangerade en jobbgrej på onsdag kväll. I min iver att vara snäll (eftersom han varit väldigt snäll mot mig på sistone) sa jag absolut! Efter nån timme trillade poletten ner och jag fick panik. HUR kan man vara så glömsk?? Jag måste ha tappat alla hjärnceller i fredags... Som tur är får historien ett lyckligt slut, för min mamma kunde rycka in. Nu är bara frågan vad hon ska få som tack för hjälpen...

    PB - Herregud, är det samma ras, den långhåriga och din dunboll??? Då röstar jag definitivt för klippning!!! Oj, vad söt han är!

    AM -

    snartis - Har ju inga långa barn, men däremot en bältesstol liggandes på vinden, en sån här (svärfar köpte den, tillsammans med min svägerska, till oss när conny var nyfödd, hur tänkte de där?):
    http://www.sakerhetsbutiken.se/produkt.php?id=213
    Jag säljer den för en femhundring om du vill ha den. Aldrig använd, men jag kan förstås inte säga något om funktionen. Conny kommer sitta bakåtvänd länge än, så vi behöver den verkligen inte.

  • _koko_

    muggles - Conny kan också klättra i och ur sin bakåtvända själv, men då tar jag av skorna först så det inte blir kladdigt, och det kanske också är svårt för snartis tänkte jag? Men såklart är det bäst om de kan sitta bakåtvända så länge som möjligt! Är det förresten inte öronen som inte får sticka över kanten?

  • _koko_

    AM - Då har vi för oss samma då.

    muggles - Tänkte faktiskt på dig eftersom du pratat en del om den-där-klubben-för-glömska-som-jag-glömt-vad-den-heter...

  • _koko_

    Vi har Akta Graco duologic2 till våra barn och på den kan man lossa bältet under stolen så det blir längre. Svårt att förklara, men det ser ut som att det sitter fast i en ögla, men öglan är öppen precis i mitten så det går att få ur den. Det påverkar alltså inte funktionen på något sätt, utan det är änden man drar i när man spänt fast barnet. Kanske ser det även ut så på andra stolar? Jag upptäckte det själv (genom att jag, hrm, klippte upp öglan på bältet på ena stolen...) efter att ha frågat i en barnbutik som inte kände till nåt sätt att förlänga bältet. Obestämd

    lappis - Hoppas de går med på dina justeringar då så det börjar kännas bra igen, för det ska det ju om man ska byta jobb!

    AM - Tjohoooo!!!

    AM igen - Jag har ett par vänner som även skriver en del tveksamma saker om sina arbetsgivare, och även om de inte är "kompisar" med dem är 1) ankdammen liten 2) vanor svåra att bryta om man nu skulle bli "vän" med någon av dem i framtiden (plus att man ju kan se allt ens nya vänner skrivit bakåt i tiden...).

    snartis - Hoppas nya penicillinet funkar bättre och att det blir en fin stund med hästen, men jag förstår ju att det kommer att vara jättejobbigt också.

    Har nu bokat tid för att prova ut en bettskena hos tandläkaren och för provtagning hos husläkaren. Vill kolla B12 igen för jag är helt orimligt trött...

  • _koko_

    AM - Ja, vi kanske har en sköldkörtelepidemi i tråden? Förhoppningsvis blir det lite av varje (tur att jag är lättstucken), men annars får jag väl fråga. Tack för tipset!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!