• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ang FB - jag säger mest  "Äsch, vad tusan, vem bryr sig om oss?"
    Tror knappast att denna tråd är av intresse, så att folk skulle sprida länken på FB vitt & brett, jag själv skulle ju aldrig bry mig om en sån tråd, ifall jag inte själv varit med i den.
    Så spännande eller världsomvälvande eller viktiga är vi väl inte? Känns inte heller som om det varit så mkt hemligheter senaste tiden & potentiellt nyfiket folk orkar ju knappast bläddra tillbaka några tusen inlägg eller så.
    Men det är ju jag det

    Dags att fixa lunch till Amanda & mig - bäst att passa på medans lilleman sover...

  • Piggelin1

    Fler som fick sms inatt?! Jag var vaken pga amning Jiiihaaa, de är äntligen här! ...och jag hade fel ang "sorten" GRATTIS Mugglan m familj

  • Piggelin1

    Två flickor!! Är supernyfiken på hur de ser ut, hur det gick, om det blev snitt eller ej osv. Väntar m spänning på mer info!

  • Piggelin1

    Nytt sms precis, inget snitt, däremot 4h drömförlossning. Bara profylax & lustgas. Första sms kpm kl 04 inatt, så jag gissar på idag.

  • Piggelin1

    Men där kom ju en direktrapport, sorry Mugglan!

  • Piggelin1

    Telis, vi köpte en sån med tröja & byxor på Åhléns förra sommaren inför resan till Frankrike & det funkade bra. Den var lite stor då, så den passar fortfarande & åkte på igen för några veckor sen när solen strålade som mest & Amanda badade i lilla poolen i trädgården.
    Det har stått så mkt om malignt melanom i GP senaste tiden, speciellt nu senaste dagarna med tanke på skandalen på Sahlgrenska, så då känner jag mig ännu mer motiverad att köra hårt på det.

    Kul med köksrenovering - vad ska ni göra? Riva ut rubbet? Vad blir det för förger/material? Ngt rött?!

    Porchez - har inte kommenterat det, men fnissade gott åt att du skrev Hunken i sms'et till honom Fast jag håller med BS, att han får kamma sig, oavsett anledning till att han ligger lite lågt

    Säkert annat jag skulle kommentera också, men minns inte just nu. Jomen just det, Parnassia - vilken spännande resa du gjorde! Var det med jobbet eller privat?

    Nu ska Amanda & jag baka lite kladdkaksmuffins - några kompisar kommer över på fika & sen grill senare idag.

    Just det - Mugglan - Ada & Beda är sååå bedårande!! Kom på när jag ammade i morse att den mindre av dem (minns inte vem som är vem av Ada & Beda, bara via deras riktiga namn, som jag inte vill skriva här) vid födseln vägde ca en fjärdedel av vad lilleman väger nu ...och jag tycker ju att han är rätt liten ändå fortfarande! Jämfört med Amanda iaf!

    Tjing på er & ha en fin söndag!

  • Piggelin1

    Jamen just det - Mopedvin - njut av er resa till Prag!! Är allt lite avis! Mannen & jag pratade så sent som igår att det hade varit så himla lyxigt & härligt med en helg bara vi två.

    Hej Sept! Hur går det med dina vagnfunderingar? Blir det dubbelvagn eller ståbräda?

  • Piggelin1

    Spännande med Donkey'n, September! Du får rapportera hur den är senare! Inte för att vi kommer att behöva ngn, vi är ju färdiga på barnfronten nu, men lite nyfiken på hur den är jämfört med den vanliga Bugaboon (som vi också är supernöjda med).
    Spännande med funderingar på en trea med (viskar bara jag med).

    Telis - jag tänkte väl det Rött alltså! Före-efter-bilder till galleriet?!

    På tal om galleriet, så fick vi fotografens bilder från bröllopet för ett tag sen, funderar på att maila några till dig Telis. Lilleman är också dåligt representerad i galleriet, det har blivit bilder på FB istället.

    Vi har också triptrap, som Amanda använder fortfarande. Vet inte om vi ska skaffa en till sen, eller att hon får sitta på en annan stol sen när lilleman är stor nog att sitta i triptrappen.
    Har ingen bygel till triptrapen (fick stolen begagnad av min kusin), så det funkar ju inte ännu på ett tag för honom.

  • Piggelin1

    Hilfe, är det nu hyssen börjar?

    Amanda lekte vid soffan & Laminofåtöljerna i eftermiddags, mannen & jag var i närheten, varpå hon plötsligt sa: "Mamma, titta, det ligger skräp", varpå jag går dit & ser massor av vita tussar ligga nedanför ena laminofåtöljen & ännu mer vita tussar på golvet nedanför lamino-pallen
    "Ngn" höll på för fullt med sin barnsax  & hade klippt av stora tussar av det vita fårskinnet OMG!!!

  • Piggelin1

    Jag  blev helt ställd & helt förstörd, vad gör man, vad säger man, hur arg blir man...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!