• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Men ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhh vad läser jag?! Leffelina är ute!!
    Jag ryser i hela kroppen & har gåshud på armarna!!!
    VILKA UNDERBARA NYHETER!!! Miljoners triljoners grattis & kramar till Snorkissons!! HjärtaHjärta

  • Piggelin1

    Snorkis - om det är till ngn tröst - jag har också fått värsta putmagen nu efter andra gången. Vet inte om det är pga att jag inte rört på mig lika mkt denna gången som förra gången, eller om jag är mer "uttänjd" eller en kombo av båda. Snyggt är det INTE, men har inte riktigt orkat ta tag i det ännu... Amanda frågade senast för några veckor sen om jag fortfarande hade en bebis i magen Ooops!

    Tvi för jobbiga föräldrar som dyker upp oannonserat när man inte vill det & dessutom poängterat det! Ok, kan förstå att de är alldeles till sig i trasorna över barnbarnet, men du är ju för fanken nyförlöst & sådana kvinnors vilja & önskningar ska man följa & respektera, basta!
    Själva hade vi "turen" att Amanda var mina föräldrars tionde (!) barnbarn, så sensationen var väl inte riktigt lika stor. Minns iofs att vi fick stoppa dem lite, men de respekterade det tycker jag.

    Äsch, jag skulle ju hoppa i säng - bara kände för ett snabbt inhopp! Läser det mesta som skrivs, men för lite tid att kommentera.
    Ha det gott alla!

  • Piggelin1

    Heeej Izzie,
     jag är som du - läser på mobilen, men för meckigt att skriva den vägen. Fast jag vet inte om man har så mkt tid att skriva sen när man är hemma - iaf har inte jag haft det - stoooor skillnad mot när jag var hemma med bara Amanda. Hur många timmar i veckan får M vara på dagis sen där ni bor?
    Men du, har du BF redan mitten av sept?! Vad snabbt det gått! Fast du bara måste ta tag i detta med förlossningen snart, tycker jag :-* Jag hade mitt första samtal ca två månader innan Eric föddes, eller om det var 1½ månad innan BF, tror jag - så vänta absolut inte längre - den tiden/veckorna behövdes tycker jag för att hinna smälta allt & landa i de nya insikterna.

    Det var säkert annat jag skulle skriva med, men nu är lilleman missnöjd, så jag får avbryta.

    Kram på er!

  • Piggelin1

    Just det ang sept-dejten så får jag stå över - vi är båda föräldralediga tillsammans hela september & har lite blandade planer som gör att jag inte vill boka upp mig på ngn resa som inte inbegriper hela familjen.

    Äsch, nu är han tvärilsk - MÅSTE gå...

  • Piggelin1

    Tinga - jag var på AW med henne i fredags :-* Allt är bra med henne!
    Förresten, mail kommer, har bara inte hunnit komma till skott ännu.

    En helt annan grej, som jag tänkt länka till, till dig, flera ggr
    res.se/tips/mat/europas-sju-hetaste-restauranger
    Vi var ju på Bastard förra året i maju - har ni varit där?

    Nähäpp, ingen mer tid... Hungrig lilleman.
    Vilket helvete ni hade första tiden efter neo förresten, sällar mig till skaran som blir alldeles matt...

  • Piggelin1

    Gosnosen - vi köpte ju vår Bugaboo i NYC för fyra år sen - efter lite googlande hittade jag butiken där vi handlade - hade mängder med vagnar & babyprylar
    www.buybuybaby.com/default.asp?
    270 Seventh Avenue
    New York, NY 10001
    (917) 344-1555

    Hittade även denna länken - kanske intressant?
    gonyc.about.com/od/shopping/tp/nyc_baby_stores.htm

    Åhhh vad kul med NYC btw! Låter som en perfekt ålder på Linnéa när ni drar dit! Tänkte faktist på det häromdagen att med lilleman hade det funkat perfekt just precis nu (snart 8 månader), men så finns det ju en rastlös storasyster med i bilden med...

    Packartagen här, drar norröver senare idag & nästa vecka blir det ett par dgr i huvudstaden med. Gött med miljöombyte

    Ha det gott allihopa!

  • Piggelin1

    Apropå boende i NYC, fick ips om detta för ett tag sen, finns sparat bland mina bokmärken för framtiden
    www.bblodges.com/

  • Piggelin1

    Lappis - lovar att höra av mig i så fall!
    Ska halvt om halvt in till stan på tisdag på vägen för att hämta husnyckel på syrrans jobb, men hennes kontor är inte riktigt inne i "stan stan", mer utkanten av Kungsholmen. Onsdag dag är jag uppbokad, men torsdag skulle kanske kunna vara ngt? Om vädret är kanon blir det nog bad ( vi bor en bit utanför stan), men om inte så kanske vi drar till Junibacken eller liknande. Mannen jobbar, så det är bara barnen & jag.
    Vi kan väl höras, har du samma mobilnummer sen du bytte jobb?

  • Piggelin1

    BS, är det sant?! Tvååker?! Hag skriver på FB istället

  • Piggelin1

    Snartis - jag gick på morfin i några veckor för snart sex år sen, efter att jag opererat bort en cysta/ena äggstocken. Det var GRYMT skönt att bli smärtfri & lite lagom "rusig", men ska erkänna att jag faktist fick en släng av halvjobbig abstinens i ett par dgr när jag slutade med det - inte klokt att man kunde bli beroende av det så snabbt   Så mitt råd är att övertala BM om igångsättning, innan du hunnit vänja dig vid det alltför mkt.

    Gosnosen - du som ska till NYC, såg denna boken i en bokhandel häromveckan, alldeles nyutkommen, kanske kan vara ngt? Såg intressant ut! (men så är jag ju lätt guideboksnörd också).
    www.adlibris.com/se/product.aspx

    Hoppas allt är bra med alla annars!

    Här är allt väl, även om sommarvädret lyser med sin frånvaro just nu. Lilleman är i begrepp att krypa vilken dag som helst, just nu tar han sig fram genom att åla och/eller hasa på underarmarna Han reser sig upp i spjälsängen sen några veckor - tiden går fort, nu är han 8½ månad!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!