• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: på fredag 16.41 kommer han ju!

  • fru AM

    Julklappsuppdelningsuppror! Härligt! I år ska de dansa efter min pipa! 

  • fru AM

    Jag blir mer och mer stärkt i mitt beslut att omdana julklappsutdelningstraditionen för makens släkt! Så länge vi är hemma hos mig så bestämmer jag. Framförallt eftersom mina barn är de enda närvarande barnen och inte ska sabbas för livet.


    Jag blir även mer och mer stärkt i min övertyglese om att Yasuragi är galen. Nu har han frångått vår uppgörelse i Hyresnämnden och börjat skicka förslag på ombyggnationer igen. Det som gjordes upp var att VI ska ge förslag på en MINDRE ombyggnad. Han vill fortfarande byta plats på rum osv. Förstörde mitt humör ytterliggare. GUBBJÄVEL!


     

  • fru AM

    Muggles: såg du att jag anser tomater vara pojkcraving?


    Nenne: jag tänkte ju också träffa dig på onsdag så jag noterar 11.30! 


    Ang. Yasuragi: det går inte att vräka folk så lätt - men jag undrar om han börjar tangera gränsen nu när han försvårar vår överenskommelse, sinkar oss i vår ombyggnation och kostar en massa pengar. På samma sätt som hans advokat skickade oss ritningar alldeles nyss kanske vår advokat ska skicka Yasuragi en länk till lämplig bostadsrätt på Hemnet ...

  • fru AM
    muggles skrev 2010-12-08 15:40:58 följande:
    Här är någon som iaf inte är rädd för färg! www.hemnet.se/beskrivning/1112456 Kolla även in det mycket smakfulla soffbordet...
    Ett rätt coolt hus ändå - frånsett inredningen. Vad är det för typ av område?

     


    Ore: Jag VET inte när man kan vräka Yasuragi. Det bästa vore om han började bygga om lite på fri hand, eller lät bli att betala hyran - men inte ens då är det så lätt att bli av med folk ... Jag ska låta vår advokat rota i frågan.

  • fru AM

    Sweet: grattis till jobbförfrågan! Alltid lika kul när det händer!


    PB: vilken story (om exet som blev pappa). Och vilket lidande för dig! Vet du hur det gick sen?


    Frullan får man vinka till så här i efterhand. *vink vink*


    Ska snart sticka iväg till frisören för en tvåtimmarssession ... Blir man inte firad hemma får man fira sig själv (ung. som PB:s son )

  • fru AM
    smint skrev 2010-12-09 08:20:42 följande:
     Dottern fortfarande hemma, första natten som är ok för henne, nu har det övergått till slemhosta så nu är det ju på väg bort iaf.. Men frågan är om det är att jinxa lite och skicka henne till fsk i morgon med risk för att bli smittad av något annat?  Vill gärna att hon är frisk på lördag då hon skall sova hos farmor och vi skall på fest. och på måndag till Lucia.. Hur hade ni resonerat?  Tänker mest på kräksjukan såklart ....  
    Jag hade hållit henne hemma - OM festen på lördag och lucia på måndag varit viktigare än det jag annars skulle ha gjort imorgon. Så kan det ju vara ibland. 
  • fru AM

    Telis: och jag som ÄLSKAR Steninges julmarknad just för att den är inomhus


    Jaha - ännu ett frissabesök avklarat. Denna gång hade jag inga stora förväntningar på förändring. Har gett upp min dröm om lugg. Men hon lyckades i alla fall överraska mig lite med hårfärgen. Borta är det polska blonda - nu är jag typ kastanje. Och fönad som till oscarsgalan - jag som bara ska äta kompislunch på stan ... Får säga till min killkompis att det är för hans skull


    Smint: ja visst ja - du ska ju vila var det ja ... ja det är inte det enklaste med liten hemma. Om det är en liten tv-galning man har så kan man kanske få några längre stunder i soffan?


     


    Muggles: enligt Amelias julschema (2,5 timmar hos frissan gör sitt för allmänbildningen) så köps granen 18 december. Varken förr eller senare!

  • fru AM

    Imorgon kl 16.41 kommer Ynglingen! Det är klart förvärkarna måste starta nu om det ska komma några såna alls! Heja Snaily!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!