• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vännerfan: jag har en Lindexoverall stl 74. Det är en "snyggoverall" - inte superbeständig mot väta och rusk och med två dragkedjor fram (som det vanligen är på babyoveraller). Vidhängande tossor. Brunt "glencheckmönster". Intresserad?

  • fru AM

    Parnassia: jag tror jag har en lite tunnare PoP-overall i stl 80. (Om jag nu inte redan skickat den vidare utan att komma ihåg det ... ). Mörkblå. Tror att det är dubbla dragkedjor fram. Rundad krage - ur PoP "retro"kollektion som fanns i butik när Livia var liten. Bara Livia har haft den. Hektor var för stor för den när han hade behövt den. Men som sagt ingen jättevarm mojäng. 

  • fru AM

    Vickan: jag tappade en massa hår under amningen (ca 100 dagar efter förlossningen är det vanligt att det startar) - men jag tror ganska jämnt på huvudet. Fast jag fick som ett par Silviakrokar

    
    
    framför öronen - lättare att hantera än den där lilla extraluggen ni verkar ha drabbats av ... Jag tror att det hjälper att klippa sig i en lite annorlunda frisyr, kanske lite uppklippt så att de små testarna på utväxt får lite kompisar ...?

  • fru AM

    Heja Televinken! Har ni en läragåvagn? En sån där man kan bromsa? (Vi bromsade den så mycket som möjligt och la sedan ner tunga böcker (inslagna till ett stort paket) i den för att göra den mer trögrullad)

  • fru AM

    Ja Snorkis - vilken skruttmoster. När man har såna mostrar behöver man inga ovänner, liksom Stor kram!

    Här håller vi på och råddar barnen inför lucia-firande. Hektor gnälltomte och Livia arglucia ... 

  • fru AM

    Vilken härlig och häftig förlossningsberättelse Snaily! Frånsett den lilla handen bredvid huvudet då ... Och vilken underbart söt liten flicka ni fått!

    Mina små underverk har många kvaliteter men Lussefirande är inte  i alla fall inte riktigt Hektors melodi. Han deltog i lussandet under tyst och förvånad protest. Och vägrade ha sin tomteluva på sig. Livia skötte sig nog (maken bevakade hennes avdelning och jag Hektors) - men tyvärr pajade luciakronan halvvägs. Skräp - på riktigt. Varning för konstsmides "guldkrona" http://www.konstsmide.se/products.asp?pid=850&vg=2&pg=-2&pf=&lang=4 .

     

  • fru AM

    Den där artikeln om kön på barn och mammans utseende lämnar många frågetecken ... Jag då som har två söner och en dotter? Är jag 33% snygg då?

    Dessutom är det väl spermierna det hänger på - såvitt jag förstår så borde då pojkpappor vara de med störst snoppar? Deras kortlivade pojkspermier kan verkligen spurta mot målet tacka var halvannan decimeter kortare löpsträcka ... Eller?

  • fru AM

    PB: den där kolan du länkade till - det var ganska mycket omrörande i receptet ... den blev inte fudge-ig? Annars lät den himla god men jag vill inte göra fudge!  Så återkom gärna med rapport om seghet.

  • fru AM

    Angående julpyssel: jag har blivit så inspirerad av 1ups avatar att jag inhandlat apelsiner och kryddnejlikor. Nu behöver jag bara lite mer rött band så ska jag tillverka massor av doftapelsiner!

  • fru AM

    Men blir det inte fudge-igt om man rör för mycket?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!