• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    godmorgon!!!!! freeeeedaaaaag!!!!

  • MSW

    Fredag var med versaler!! Jaja! Hattis: hoppas att du slipper få mer brunt! (---) vi har också en råsaftcentrifug, men den används dåligt.. Kanske jag kan få gå en kurs hos dig pb?

  • MSW

    Hej hej!

    Parnassia: Fan vad jobbigt att hon inte sover! Kan ni inte lämna bort henne någon natt? Så ni får sova ostört? Även om det inte löser problemet så får ni vila upp er lite åtminstone.. *skickar en kram och hoppas att allt känns lite bättre idag iaf*

    Hattis: *gör häxkonster så att det inte kommer mer blod/brunt*

    Ang skötväska har jag funderat på om det inte skulle kunna vara smidigt ha en i ryggsäcksmodell? TYp: www.pappaprylar.se/dadgear-backpack-skoetvaeska-ryggsaeck&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=DadGear+Backpack%2C+sk%F6tv%E4ska+%2F+ryggs%E4ck

    Här håller det på och slipas trappa för fullt, maken börjar och kör med maskin och sedan är det dags för mig att slipa några smådetaljer för hand, fick ett ryck för att få den färdig slipad..

    Men nu hoppas jag snart att han är färdig så att han kan laga middag..

    Ha en bra vecka alla!!

  • MSW

    *håller tummarna för yasuragi vräkning* och blir ganska nyfiken på vad som hänt nu...?

  • MSW

    Vinkar in! Fasen vad ni skrivit! (---) snorkis: förstår att du känner som du gör! Lycka till med RUL! (---) tinga/koko menar ni att 13kg är "i underkant"? A ligger nog på ca 15(lite drygt tror jag) och han kommer förmodligen hamna på 1-2 kurvor över "standardkurvan", är inte standard väldigt snävt då? Eller?

  • MSW

    I tvilling/syskon vagn diskutionen har jag inget att tillägga.. (---) ikväll ska jag på mitt livs första spinningpass.. Se om jag överlever...

  • MSW

    Tinga: Ah.. Då är jag med bättre (rolig/intressant sida som du länkade till förresten), jag tänkte om det skiljer 2-2,5 på min stora kille och dina killar så kändes det väldigt snålt tilltaget med standardfältet! Fast det känns juh inte som det skiljer SÅ mycket på dem iaf..(hoppas att jag inte uttryckte mig klumigt så att du tog illa upp, var nämligen absolut inte så jag menade..) Var ni på 2,5 års kontroll alltså? Är det ngn vaccinering då?

    A blir juh 2,5 i slutet av februari och jag går och väntar på att vi ska få tid, nu har vi juh inte varit där sedan han var 1,5 så det känns lite kul att få gå dit..

  • MSW

    *vinkar till porchez som verkar ha fullt upp*

    Pb: Hur går det med "ditt nya liv" nu när det gått några dagar till?

    Här försöker vi också ta tag i en del kilon som smugit sig på.. Vi har juh inte gått ner allt vi gick ner innan A för att gå upp igen.. Så när vågen visade +7 kg sen innan A och alla kläder helt plötsligt var för små fick jag verkligen ångest.. Så nu JÄVLAR!! (-1kg förra veckan)

    Och på tal om det, Vickan, hur går det för dig att hålla vikten nu efter trollet, amning och så?

    Nu ska jag sätta igång en tvätt!

  • MSW

    Liten: låter juh bra, då kanske jag till och med överlever..

  • MSW

    Åh, oupsie, hoppas att BMs undersökning gjorde så att det kanske kan sätta igång ngt ännu mer spännande.. Annars hoppas jag ni får träffa en bra doktor på torsdag!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!