• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Godmorgon! Kapellösa: du har två saker att välja på, stoppa huvudet i sanden eller gå och skaffa ett test! du är juh gravid/ inte gravid i vilket fall! Bara du som kan känna om du vill veta eller inte.. Förresten, vill du påminna mig om vart i karusellen ni befinner er? *mitt minneär bra men kort* varför är det ett problem om ni gravida? (menar inte att provocera, bara undrar)

  • MSW

    Ja men jippi! Tlfnknappen fastnade och suddade ut det jag skrivit! Teknikens under! *himlar med ögonen* (---) tinga: vad bra! Insåg att det kunde låta lite klumpigt/ osmidigt! Så våra pojkar ligger så lika korrigerat? (har jag säkert reagerat på innan med.. ) kul! Hur länge håller man på och räknar korrigerat också?

  • MSW

    Godmorgon förresten! ;---) telis: hoppas penicillinet redan har börjat verka! (---) oupsie: fin mage! Och vad mysigt ni har fått det!

  • MSW

    Sept: faller in i kören, härligt att allt såg bra ut! Och skönt att de "lät" dig fortsätta med sprutorna, för visst funderade du över det? (---)jag beklagar tanten, även om du inte förväntade dig ngt annat!(---) liten: jodå, jag överlevde juh iaf! fast större delen av passet kände jag att "det här gör jag aldrig om" och tyckte inte jag orkade nått, men sen när jag hade klarat/överlevt sista pulstoppen (eller vad hon kallade det) så kände jag att jo men jag överlevde juh, så kanske vill testa igen.. Idag är största problemet att jag har så himla ont på sittbenen eftersom sadlen var hård!

  • MSW

    Tant biten i mitten var till lappis alltså.. Glömde visst skriva det

  • MSW

    Am: Jag blev igångsatt, men minns faktiskt inte om det är någon mer?

    Sitter och pluggar idag.. Men det är juh så lätt att surfa in här heller på FB! *hopplöst* Har iaf fått ihop en sida text, och har nog skrivit färdigt om en av böckerna iaf! Sen BORDE jag nog läsa mer i den.. men det orkar jag inte riktigt.. Ska nog ge mig på nästa bok ist....

  • MSW

    Åh smint och Oupsie! Vad det har dragit ihop sig! Passar på att önska er Båda Lycka till nu, så jag inte missar det sen när det blir skarpt läge på allvar!!

  • MSW

    Telis: Usch vad trist att du inte blivit bättre! Hoppas på magi om 3,5h!

    Sweet: Usch vad jobbigt med greencard trasslet!

    Obehaligt med proppar (och proppkänningar)!

    AM: Skönt att Hector är piggare!

    Oupsie: Hoppas det går bra hos doktorn idag!

    Här sov vi dåligt, dåligt i natt! A kom in till oss redan omkring 12, efter någon timma (tror jag) började han andas konstigt, lät inte som att han fick luft alls ibland, och rosslade som bara den. Vid tre tiden när andningen började bli något bättre, så att jag åtminstone vågade försöka sova, så kissade A i sängen och maken som råkade ligga ivägen flög upp och la sig på soffan en stund.. Jag och A låg kvar och försökte sova, funkade sådär, efter någon timme kom maken in igen för han inte somnade på soffan. Eftersom vi inte orkade byta lakan i natt låg vi sedan på knappt halva sängen alla tre.. Framåt 5-tiden somnade vi väl hyffsat gott iaf och fick någon timmes sömn till innan det var dags att gå upp...

    A var inte det minsta hängig igår, vi hörde en host innan vi gick och la oss.. I dag på morgonen var han rätt seg, men vem är inte det? Och kollade febern som visade 36,7 som nog är lite högre än vi brukar få när han inte har feber, men jag skickade honom till dagis iaf.. Gissar att det är något skit på gång...

    Jaja, jag försöker hitta ork och motivation att få ihop plugget, går sådär, de två senaste texterna verkar vara ganska intressanta, men jag orkar bara inte ta tag i det riktigt, men har skrivit ner en del ifrån dem iaf, nu tänkte jag ta tag i den sista texten, så jag har ngt ifrån alla iaf.. sen blir det nog att fixa lite här hemma, tvätt och så, och kanske kanske läsa lite till i em innan jag hämtar A!

    Oh, blev visst lite lagom ego-svammel!

  • MSW

    Liten: A dricker ingen välling, ett tag vägrade han att ta flaskan, och då tänkte vi att "jaja, han ska juh ändå sluta med det så småning om", men han har juh alltid haft vikt att ta av och ätit bra med mat på dagen..
    Oftast får han ingenting efter att vi ätit middag, men är han hungrig så ger vi en macka, igår åt han lite vindruvor. Fast sen brukar vi låta hans middagsrester vara kvar ett tag(om han inte ätit så mycket), så då går han och petar i sig lite till..

    Att han sover utan blöja beror mer på samma princip som med vällingen, han vägrade ta på sig blöja i samband med att vi slutade på dagen, och då kändes det heller inte som någon bra idé att tvinga på honom något som vi senare ville ha bort.. Ofta kissar han i sin säng (fast sen i mellan åt kan han klara sig flera nätter i sträck) men väldigt sällan i vår säng..

    Vi försöker få honom att kissa det sista han gör innan han går och sover, men vi har inte "vågat" försöka ta honom till toan när han sover.. Frågar för det mesta honom när han kommer in till oss om han behöver gå på toa, men det har han nog inte gjort ngn gång.. (Förmodligen eftersom han för det mesta redan då har kissat i sängen)... Mycket tvätt blir det...

  • MSW

    Ah, oupsie!! Så spännande!! Redan till helgen alltså? Känns det skönt eller skrämmande? Antar att det är skönt att igångsättning verkligen är ett alternativ, eller?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!