Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag hade ingen aning om att jag behövde en ny laptopväska men det inser jag ju nu att jag måste ha!

  • BrudSommar2006

    God morgon, skickar kramar dit det behövs. Idag ska Astrid på 12-månaders kontroll, vad ingår där tro? Vaccinering är det i alla fall, ser inte fram emot nålar i lilla gulletrollets små lår, usch.

    Aaaaa, igår lekt Iris med en kompis i en snöhög innan vi gick hem från dagis och jag stod och pratade med mamman, idag skulle vi ha fickat men nu är båda två magsjuka. Aaaahhh. Undrar om vi kanske möjligen kan klara oss med tanke på att vi bara sågs utomhus. Snälla, säg att det är så!!! Jag mår illa bara vid tanken på att det nu kanske bara är en tidsfråga, åh, jag vill inte.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, jag hoppas du inte blir ledsen på mig nu men du säger att du inte vill göra VUL för att du får sådan ångest att barnet inte ska leva och heller går i ovisshet. Samtidigt vill du gå till BM och lyssna på barnets hjärtljud fast det inte är säkert att det går att hitta något hjärtljud så här tidigt vilket verkligen skulle leda till mer ångest antar jag? När man går på mvc-kontroller så börjar de ju inte med lyssnandet förrän senare så att det inte ska bli fel så jag kan lite förstå din BM. Vore det inte mycket bättre med ett VUL, eller alternativt stå ut lite till? Hon förstår kanske din ångest men kan inte garantera att det blir bra även om hon försöker lyssna menar jag. Fast jag vet ju inte hur hon är, jag bara funderar lite.

  • BrudSommar2006

    AM, skräp med rutinerna hemma!

    Jo, Astrid springer ju runt här så vi kanske blir godkända idag då!

  • BrudSommar2006

    Skräp, jag klarar uppenbarligen inte av att skriva på en laptop, jag fifflar bort mina egna inlägg innan jag hinner posta hela tiden.

    Jaja, vi blev godkända på bvc och nu har stackarn fått en spruta i var ben så får vi se hur det blir nu efter det.

  • BrudSommar2006

    Smint, åker ni tåg till dagis?

    Hoppas att tvillingarna inte tittar ut alltför snabbt, det är ju ännu knepigare än vad det annars varit att ligga på neo när man har ett större barn att ta hänsyn till också.

  • BrudSommar2006

    AM, ja antagligen är det väl bara väskan som ska till för att det här ska gå bättre!

    Mycket tjusig klänning! Går det att ha någon form av bh eller stöd alls under? Eller är den för låg i ryggen för det?

  • BrudSommar2006

    Jag älskade den ljusblå men det förstås, då tänker jag ju inte på hur den är att stta sig ner i...

  • BrudSommar2006

    Av ren nyfikenhet, kan ni som vet allt tala om vilken årstid man är om man är gråblek i ansiktet och har råttbrunt hår? Så slipper jag googla menar jag. Jag tänker mest ha svart på mig i alla fall så ni behöver ju inte anstränga ihjäl er...

  • BrudSommar2006

    Det där med tofu var ju så bisarrt att det var kul!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!