• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    God fredag! Har inte hunnit läsa ikapp och kommer inte hinna heller, vill bara säga att jag bokar bord för 8 pers nu så kan vi ändra om vi blir färre.


    Telis - Då har vi olika tangentbord på våra htc (jag försökte hjälpa vickan med det i förra veckan)?!


    SKÅL!

  • _koko_

    omsan - 9e mars är det som gäller. Förstår att det känns lite tungt ekonomiskt med alla födelsedagar! Ni får öppna ett födelsedagskonto och spara under året.

    Även jag är ett midsommarbarn, men eftersom jag tog ca 8 år på mig att bli till tror jag inte det hade så mycket med midsommar att göra.

  • _koko_

    lappis - Mmmm, kräftor. Ja, de försökte inte helhjärtat under åtta år, men skyddade sig inte heller. Ett missfall året innan också, men utöver det nada. Min mamma hade sannolikt också endometrios även om hon aldrig fick någon diagnos. Sen kom jag och brorsan med 1½ års mellanrum ungefär. Ganska efterlängtade.

    (plötsligt händer det )

  • _koko_

    telis - Jodå, sökvägen är lite annorlunda bara.

    muggles - Jag laddade också ner det när min tfn var ny, men gillade inte layouten då så jag tog bort den igen. Såg dock att den är annorlunda nu (eller så har jag ändrat uppfattning), så kanske ska ladda ner den igen. Fast gissar snabbt och ofta rätt gör den även utan swiftkey tycker jag.

  • _koko_

    AM - Åh, vad härligt med lyckligt slut!!! Hoppas festen blir lika lyckad också!


    Telis - Aha, tänkte så först men sen när du beskrev hur du hittade dem lät det så likt hur jag hittade < och >. Scroll-knappar menar du då eller är det ytterligare något annat? Jag navigerar i texten genom att skrolla med fingret på skärmen.

    Jag har inte fått tag i dem på Wijnjas ännu, försöker lite senare igen.

    snartis - Neeeeeej!!! Åh, vad typiskt, hoppas det går över!! Våra barn var dåliga i magen 2 dar innan vår weekend, men det blev inget mer och vi kom iväg, men gissa om vi höll andan!!!

  • _koko_

    BS - Hemmagjord tårta blir ju bara godare om man gör den i förväg (om det var det din mamma menade?). En gräddtårta kan man ju bara spara grädden och garneringen för det är ju godast nygjort.

  • _koko_

    telis - Jag är visst lite dum i huvudet även idag, tack för förtydligandet.

    tittski - Hej och välkommen! Jag är precis lika nyfiken som lappis, fast jag har fått två småttingar trots lite dåliga förutsättningar.

  • _koko_

    Har inte ens läst ikapp sista sidan, hinner inte, har haft en sjukt arbetsam dag idag. Först frisör i drygt 2h, sen långlunch med kollegor, efter det ett par timmars jobb och nu dagishämtning.

    Vill bara säga att vi har bord bokat kl 18 på Wijnjas för 8 pers om en vecka och att vi gärna ska återkomma med hyfsat vad vi vill äta. Kolla menyn och hör av er till mig! Jag tror jag vill äta precis samma som sist.

    Kram på er!

  • _koko_

    Good mourrning!

    Är det så att cicci åker till långtbortistan och missar middan på onsdag?   Vilka är vi då? Jag, AM, telis, lappis, liten?, fruLlan?, omsan??? Nån annan som är sugen?

    Har antecknat ditt menyönskemål AM, samma som mitt.

    Försökte läsa ikapp lite men det blev bara snurrigt eftersom jag läste baklänges, så jag la ner. Men jag har registrerat att det är på plats med VÅGEN för ada och beda!

    Och att nenne är nykastrerad. Höll jag på att skriva. Nancy var det ju! Tror det hade blivit bedårande söta gatukorsningar mellan henne och vår lilla hanne som är likadan fast randig, men nu är ju båda kastrerade så då blir det nog svårt.

    BS - Jag börjar tycka att laser is the shit, kanske ska du prova? affysiocenter.se går jag på.

    Klippte och färgade igår och känner mig grymt snygg. Fast till och med frisören kände att jag har spänningar i ansiktet (naprapaten upptäckte det i måndags), så kanske måste jag skaffa mig en sån där dyr bettskena nu...

    Ha en bra dag allihop!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!