• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - Conny är ju rätt förutsägbar, så att han skulle gilla grävskopsväskan var ju ingen överraskning. Hade jag valt helt efter mitt huvud hade det blivit kånken (en lila såklart, hahaha), men nu var det ju han som skulle ha den. Lillebror fick ta över pop-ryggsäcken, som jag när jag köpte den tyckte var jättesöt, nu tycker jag den är rätt tråkig... Men det är minsta sorten, så han behöver en större snart han med. Då får det väl bli något roligare.

  • _koko_

    Hej i tråden! Jobbar hemma eftersom det ska komma sotare idag. Annars räknar jag mest ner dagarna till onsdag när jag ska till doktorn. Sitter och sover mest hela dagarna känns det som... vattkoppor - Jag funderar starkt på att vaccinera mina barn också, min mamma har haft bältros vilket är en vidrig sjukdom, och det kan man bara få om man har haft vattkoppor.

  • _koko_

    Oj, råkade visst skriva b isf br, det var inte meningen att det skulle bli fetstil.

  • _koko_

    Ja, Lappis, vad skönt att din släkt är ok!!! Men hur känns det inför er resa? Usch, det är så hemskt alltihop!

  • _koko_

    AM - ja, det är ju sant, vaccinet ger antikroppar mot sjukdomen och då borde även bältros kunna bryta ut. Minns inte hur jag tänkte eller vad jag läste, för precis det har slagit mig, men på något sätt övertygade jag mig om att det inte var så...?

  • _koko_

    Jag kom på det! Det finns ett nytt vaccin mot bältros också, sa jag tänkte att de kan få vattkoppsvaccinet nu (som gissningsvis kommer införas i allmänna vaccinprogrammet framöver), och sen få bältrosvaccinet när de blir vuxna.

  • _koko_

    (vilket ju innebär att det ena egentligen inte har med det andra att göra, men min förvirrade hjärna fungerar inte så bra just nu. Tanken slog rot när min kompis som bor i USA berättade att man där man vaccinerar alla barn sen många år tillbaka. Sen som start är inne på, det är lindrigt för de flesta (när jag hade det fattade ingen ens att det var vattkoppor, det var inte förrän brorsan fick det värre efter nån vecka), men vissa blir jättesjuka).

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!