• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • BrudSommar2006

    AM, åh, fika och bodiesar, vi kommer! Vilket lyxigt erbjudande! Ska fixa lunch och åka till centrum nu men återkommer.

  • MSW

    Efter att ha konsulterat denna: segelflyg.net/grafik/sodra_sverige.png så håller jag nog fast vid Växjö eller Halmstad...


    Ska vi försöka kolla vilka som kan tänka sig vara med? Sen får vi väl rösta om när och var eller nått!


    MSW
    Mugglan
    Parnassia

  • Parnassia

    En snabb kartkoll säger att Värnamo är navet! Ca 2 timmar till Göteborg, nordvästra Skåne, norra Smålandm och Blekinge. 


    Någon som vet nåt om Värnamo?

  • start september

    Tjoho för friskare Hattis!

    Igår var jag hos gyn och påbörjade utredningen. Verkade vettigt och första steg är prover på dag 3. Sen ska det blir undersökning av livmodern till och börja med. Båda kräver dock att man får mens och inte är gravid. Hittar man inget där överväger man kromosomanalys hos båda.

    Vi har ju försökt denna månad så först få vi vänta på BIM/BOM, men jag har fått preliminära tider iallafall.

    Däremot fick jag inte ta barnalbyl detta försök eftersom det kan påverka proverna. Känns lite kluvet, men hon trodde inte att de har någon effekt och mina tre MA/MF nu kan ju vara ett utslag av det.

    Det jätteskönt att bli kollad så att man kan få hjälp om något är lurt. Jag tror att sköldkörtelvärdet är för högt och det trodde hon med (jag tog ett prov för en månad sen), men hon vill inte behandla det förrän efter proverna.

    Nu är det iallafall på rull. Fast åh vad jag hellre skulle velat ha närmar mig BF nu.  

  • Parnassia

    Vad bra att ni får hjälp nu september! När väntar ni BIM?

  • MSW

    Parnassia: Och värnamo har nog hyffsade tågförbindelser tror jag.. Men annars har jag inte så bra koll på värnamo..


    September: Klart att det hade varit roligar att se fram emot BF.. Men förhopnningsvis leder juh rullandet fram till det... *kram*

  • Parnassia

    Även Vätterns västra sida har ca 2 h till Värnamo!


    Halmstad är långt för mig, men tycker ni det är bättre kör på det. Jag vet egentligen inget om nåt av ställena när det gäller mat/lunch/brunch.

  • Parnassia

    Ingen som känner nån som känner nån i Värnamo?


    *nynnar "I Apladalen i Värnamo"*

  • viktualia

    September - låter bra att ni tar några steg framåt i utredningen!


    Värnamo - känner lite lokalbefolkning där om ni är nyfikna på nåt särskilt!

  • MSW

    Parnassia: Vi får se vilka som är intresserade.. Men om vi hittar ngt i Värnamo låter det som ett bra alternativ tycker jag!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!