Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    ja herregud, det är ju snart vår! Har ni märkt vilken skillnad det är på solljuset? Det är helt klart en vårsol! Och igår när det var dagsmeja så anade jag doften av vår och knastrande cykeldäck. Sen höll jag på och slå ihjäl mig eftersom det var så inåtahelvete halt så då var the moment över. Och sen frös det på. Men en liten glimt hann jag se! 

  • nennesjuttioåtta

    skit i vintervantarna, snart får han gå utan strumpor och skor

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette – ojoj, snart har du honom juckandes på benet, se till så du är nyfriserad ett par veckor framöver om du bär kjol!

  • nennesjuttioåtta

    Shohei!

    Grattis Muggelibuggeli! Låter som en toppendag till en toppenbrud!

    Nu sover Pricken, får se om det håller i sig eller om han ska böka som han gjort de senaste kvällarna. Men han brukar somna skönt de kvällar han har badat men bara därför så vaknar han väl snart och så somnar han inte förrän 23. Fast vad nu det skulle vara för katastrof, han brukar sova fint sen ändå. Fast jag hade hoppats få ett nyp i duschen när maken kommer hem, hehe

     

  • nennesjuttioåtta

    men! helt plötsligt har det kommit massor med nya sidor, jag uppdaterade ju innan ja g loggade in! 

    mummelmummel 

  • nennesjuttioåtta

    namn – alla "vanliga" hann ju bli upptagna innan Pricken kom och vi hade ju bara tjejnamn på listan. Vet inte var vi fick Pricknamnet från början men det är ju en flört med hans utländska påbrå. Jag har själv ett namn jag inte trivts med men det känns som det är annorlunda nu mot när man själv gick i mellanstadiet och alla hette Johan eller Helena och hette man Elias eller Tuva så var man en kuf med nyckelharpaspelande föräldrar med likadana frisyrer och färgglada koftor och näbbstövlar (den med skägg var oftast pappa). 

    Hattis – så fan heller att du ska börja blöda!

    Viktualia –...Birkenstock? 

  • nennesjuttioåtta

    Snorkfröken – tackar!

  • nennesjuttioåtta

    Harriet rimmar på rövskägg, det hör du väl Snorkis?

     

  • nennesjuttioåtta

    ååh jag har också torr och kliande hårbotten men jag har trott det varit överkänsligt mot det häringa tvättgrejsimojset på så många bokstäver i konstig ordning, alternativt parfym. Men nu har jag provat javafanhetter

    äääh

    glöm det. Ingen idé att försöka göra reklam när jag varken vet vad skiten heter eller tycker det är bra grejer. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!