Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS – jag vet inte vad jag ska kunna bidra med mer än en pigg färg, men tack ändå

    Mugglan – Jag frös till is när jag läste ditt inlägg, trodde inte det kunde hända när UL hade sett bra ut tidigare. Vilket jävla skit! jag vet inte vad jag ska skriva som ingen annan redan sagt, men hoppas innerligt att detta var det sista som hände bland otursförföljelsen och att det kommer gå bra nästa vecka. Fy vilken jävla orättvisa, och varför kan vi inte få ha en tvillinggraviditet i tråden utan komplikationer?!?  

  • nennesjuttioåtta

    jahaaaa. nu fattar jag. Det var själva nunan du ville se, BS, och inte några visdomsord. heheh, så genant. 

  • nennesjuttioåtta

    God morgon!!! Började läsa ikapp men insåg att jag hade 2-300 sidor att läsa. Har dock förstått att det nya året inletts med en radda plus! GRATTISSSSSS HATTIS, Snartis och Izzie!!!!!!! Har jag missat någon mer?

    snorkis – *mular kusinfrun i snöhögen med Nancybajs*

    Har haft en vecka i fjällen som inte blev som det var tänkt eftersom jag haft feber till och från hela veckan och hostar inkråmet ur mig flera gånger per dag. Pricken mår väl hyfsat, hade bara feber en natt, men hostar också som en skogshuggare med bronkit. Däremot hann jag åka ett par åk iaf när jag kände mig bättre, innan det blev ännu sämre än innan, och det var tamejfan det bästa föret på länge, precis som jag vill ha det! Hårt, hårt, packat och trots att jag kom ut långt efter lunch så var det fortfarande manchester kar på vissa ställen och inte uppkört alls! *gilla*

    Och vet ni. På lördagen när vi kom upp dit så satt jag och Pricken och hans äldre kusin på en lekfilt och så bah meh hallå. Han sitter ju själv! Lilla gubben! 

  • nennesjuttioåtta

    Frullan – har inte hittat ditt inlägg men skickar en varm kram! 
     

  • nennesjuttioåtta

    sen måste jag bara försöka få ner en tanke. Nu kan jag inte riktigt tänka klart så jag hoppas ingen blir ledsen eller arg på mig för jag kanske skriver något tokigt.
    Ni som har män som inte kan packa, städa etc. Jag fattar inte det här med "att han måste lära sig". Vadå lära sig. Hur lärde ni er det själva? Kunde ni det bara på intuition? Får era män chansen att gå på sin intuition? Många jag känner (IRL, alltså ) klagar gärna men oftast visar det sig att mannen ifråga visst kan ditten och datten, men han gör det ju inte på hennes sätt... Och vad gör det om han nu inte packar med blöjor och måste köpa dem sen. Vad är katastrofen i det? 

    Sluta curla, de är rätt smarta om man ger dem chansen.  

    Fast det är väl lätt för mig att säga som har en man med tjejegenskaper. Då är ändå hans mamma en riktig curlare – hemmafru – som packade deras gympapåsar när de gick i högstadiet. 

  • nennesjuttioåtta

    Klockarbol – *slänger ut ett rep i vaken*

  • nennesjuttioåtta

    nähä ingen inne idag. Typiskt

  • nennesjuttioåtta

    vafan NU såg jag att jag hade något i inboxen, det var ju jättetydligt... Bah!

    Ore –vilken sötnöt!!! Tack! 

  • nennesjuttioåtta

    hej mugglan!!!!!!! *hoppistuds*
    jag kanske skrev det lite hårt. Jag är också den som glömmer linser, hårborste eller annat man kan behöva. Men det drabbar ju bara mig själv . Och millimeterrättvisa kommer aldrig bli här heller. Maken hatar att tvätta medan jag tycker det kan vara helt ok så då gör jag det. Han tycker bäst om att snygga till i köket med putsad diskho, disken bortplockad och så, vilket jag gärna slipper.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!