Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BrudSommar2006 skrev 2010-12-21 19:01:54 följande:
    Men tänk att hon gick och badade! Bara så där. Jag får spader, detta är mer än mina nerver och min nyfikenhet klarar. Snorkis! Hohoooo!
    Fan vad du är skön, haha!
  • nennesjuttioåtta

    Snorkis – vilken jULklapp, förstår ändå att det måste kännas oerört jobbigt och läskigt! Åååh, vad jag ändå är glad för er skull, att S ska få en syster!

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis, hahah okej då, vi säger bror också så länge. Och du, nu kommer det ju inte hända, men en av de där snälla gubbarna i vita rockar som skulle ta hand om dig i så fall är jag. En jättestor gul blobb som lyser på dig! Jag kan lysa ändå. En gassande sol som värmer magen! Hoppas du har moderkakan i framvägg som dämpar fosterrörelserna, eller att din gravidallergiska hud (?) blir genomskinlig så bäsen kan vinka till dig istället för att sparka. 

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – Åh hoppas det blir ett bra besök på bvc imorgon! Pricken var likadan med det där hackandet och han har man aldrig kunnat mata mer än vad han velat (tur det kanske, annars hade han väl spruckit, tjockisen). Oerhört frustrerande när han bara pickade och blev sur, men oftast var det när han hade ätit en stund, har jag för mig. Det höll inte i sig så länge, ett par veckor (vilket kan låta som en evighet...) me hoppas Yngla också slutar leka galen kyckling snart!

  • nennesjuttioåtta

    hinner nog inte hänga här så länge för Pricken har redan sovit en timme och jag hann måla fönster och dörrfoder så länge samt städa på vinden inför släktanstormningen (fast jag är i samma klass som PBs make, är jag rädd – men det är så skum belysning där så ingen märker nog det, hehe). Nancy är skvatt galen och springer genom sin prasseltunnel gång på gång och tar med sig tygråttor och nu börjar hon leta ingång till flyttkartongen med julsaker. Granen står så grön och grann i källaren och doftar gott, ikväll blir det påklädning, var den nu ska få plats här uppe... Nåja. 

    Piggelin – Snygga mintkyssar! Mina blev iaf små kluttar med choklad på men de ser verkligen för sorgliga ut och inte alls så där platta, runda fina. Och så smakar de inget gott heller. :--[ Konstig mint. 

    Oupsie – åh vännen, vilken överjävlig foglosning och så karpaltunnelsyndrom på det. Jag är ju den som sagt att det går över efter förlossningen och för mig gjorde det det, mitt började ju i v 7 och var väl inte så där jättehemsk hela tiden, men tillräcklig ändå. Men jag känner även de som det inte gjort det för och det måste vara förjävligt! Jag fick ju höra av min vän som är PT att det var väl bara att träna, hon hade ju ingen foglossning. Jag skulle kunnat ge henne en känga med stålhätta i skrevet (då hade hon ju kunnat känna hur det känns, fast den smärtan går ju över) Hoppas de sista veckorna går fort nu och att jag har rätt

    Klockarbol – åh herregud, jag blir helt matt bara av att läsa om din svårmor! Som om du inte hade tillräckligt med bekymmer, fy fan vad jag hade lackat ur! GAH! Hoppas du fick i dig bananerna även om du hatar det!

    Nu skriker katten från källarn. Har hon frusit fast i dörren? 

  • nennesjuttioåtta

    *lyser på Snorkis* Förresten, såg i tidningen att du skulle komma hit idag och fira din 65-årsdag! Grattis!

    Bistert ute idag, -18!

    Snaily – hur gick det hos doktorn?  Ta dag för dag, lyd rådet om att bona in dig och Yngla i sängen och så får maken sköta markservicen!

    Jag är så glad att jag stannade på BB tills jag kände mig hemvan, iofs var jag ju sängliggande i nästan 3 dagar så det fanns inte mycket annat att välja på, men tror ändå att det var väldigt bra. Så stanna länge om ni kan, håll fast er i dörrkarmen! Förstår också att man vill hem fort, men det är skönt att ringa på en klocka och bli ompysslad. 

  • nennesjuttioåtta

    Vad vackert solen lyser genom de vita träden utanför! 

  • nennesjuttioåtta

    just det! Omsan!!!! Vad härligt att betygen blivit å bra! Och ha en härlig resa, hoppas du får vila upp dig efter en, minst sagt, intensiv höst! *kram*
     

  • nennesjuttioåtta

    Rocky road – hur kan man inte gilla det?!?! Fast vi har provat flera versioner här, den där marshmallowsen och dumlen hade smält lite i var faktiskt godare. Kanske tips för nästa år (fast då får de väl göra den själv, hahah!)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!