• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Glad Sommaren i fjällen låter fint BS! Jag har sån fjällängtan så det är inte klokt. Har inte varit i sommarfjäll på många år och kommer inte dit i år heller, men nästa kanske!?


     


    Spännande med jobbet oms! Headhunting är ju coolt! HEJA dig!


     


    Appropå jobb. Finns något Outlook 2010 proffs därute? Jag har två adresser konfigurerade i mitt outlook men jag vill ha det "andra" som första handsval och också lära mig hur man byter emellan dem och hur man ser vilket man skickar ifrån.


    Har varit enkelt att se i tidigare outlook, men nu hittar jag det bara inte! HILFE!


     


    Fö har jag nedräkning nu, ska bara jobba imorgon oxå och sedan ska jag vara hemma i 5 v, 3 ihop med maken och sedan 2 v för inskolning av Lilla. GÖTT!

  • Parnassia

    Tittar också in  för att heja på och önska lycka till till Snartis! *håller tummarna*

    Annars pågår någon slags kombinerad semester/inskolningskoma här hemma. Maken började jobba i fredags och jag är FL för att skola in Lilla denna och nästa vecka, samtidigt som vi njuter av vädret, ledigheten och div vänner och bekanta.

    Kram på er!
    Ser fram emot tråddaten fö. Vi måste planera detta lite noggrannare.

  • Parnassia

    Vad roligt att höra att ätandet går bättre och bättre Tinga!

    Och AM - bra semestrat om du glömt hemnumret. Jag har glömt lösenordet till min jobbdator, det är också ganska bra gjort för att vara mig.
    Vilket påminner mig om att jag måste maila "min" IT-kille...

    Jag har nu lämnat båda tjejerna på dagis, Lillas inskolning pågår och Stora får samma tider som Lilla. Idag ska personalen sköta matning, nattning och alltihop mellan 11-14. Det går nog bra, personalen är bra och Lilla är ganska kavat. Men mammahjärtat blöder allt lite. Min bebis har blivit så stor att jag eller maken inte behövs lika mycket. Usch - det är jobbigt.
    Telis - jag minns att du tyckte det var jobbigt när du började jobba. Hur går det nu?

    Nåväl  - jag tröstar mig med att vi bara ska jobba ca 2 mån innan vi får semester igen. Framöver kommer jag tjata om alla möjliga resrelaterade frågor.

  • Parnassia

    Muggles - jag har tänkt mycket på dig och undrar så hur det går med din mamma? Tänker ju förstås på hur det går med alla prinsessorna också!

    Och EA - hur går det med Buster?

  • Parnassia

    Nenne: TÄnkte du ha hortensian ytterst i cirkeln, om jag förstår det rätt? Altlså timjan närmast stammen och sen hortensia utanför?
    Risken finns att de blir för höga isf. Jag har hortensior i ett land som är skuggigt och har i övrigt ganska dåliga betingelser och där har de blivit ca 30 cm höga, utplanterade från Ica och övervintrade.

    AM: Var fix overallerna nästan lite små i storlekarna då? Eller hur ska man tänka när man väljer storlek? Jag har fått napp på en fixoverall i 116 nämligen. Stora har 116/122  i det mesta.

    Smint: Här omkring kan man lämna kläder till Erikshjälpen och Röda korset bla. Många församlingar har också insamlingar.

  • Parnassia

    Oj shit! Blir hortensiorna så stora! Då behöver mina flyttas så småningom!

    AM - tack för overallstipsen. Overallstestet låter ju perfekt. Jag tar med mig Stora och hon får prova tror jag.

    EA - vad roligt att det går bra med Buster. Vad är han för ras och heter han Buster på riktigt, eller har också han ett trådalias? Inboxa om du vill, eller skaffa FB

    Det märks verkligen att fler har kommit tillbaka från semestern som MSW sa, det är fart här idag. KUL!

  • Parnassia

    Cicci - bröllopet låter ju helt fantastiskt! Jag tror inte att jag någonsin kommer hamna på nåt liknande.
    Vi har appropå detta blivit bjudna på bröllopsfest hos makens bror och fru om ett par veckor. De gifte sig i hemlighet på semestern. Snopet! Men kul med fest så klart.

    Jag har röstat i Vickans blogg, Ciccis förslag låter bra tycker jag!

  • Parnassia

    Lappis - jag har tänkt på dig/er hela eftermiddagen. Usch vad ledsen jag blir för er skull, det är ju 17 att det ska strula så!

    Snartis - du står för spänningen nu! jag håller tummarna.

  • Parnassia

    Stödkram och ork till dig Snartis! Det låter jobbigt men visst är det nu i helgen som du har igångsättnignstid?
    Snart är han hos dig.
    Kram igen.

  • Parnassia

    Hoppas ni har det bra på lunchen.
    Här blev det microvärmd köttfärssås och spaghetti från igår. Lyx!

    Men kvällsmaten blir nog lyxigare, då blir det kantarellmacka. Jag var ute en stund på fm och fyllde en korg. Det är jobbigt att vara föräldraledig när inskolning pågår...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!