Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis – och inte ens skägget var en garanti för att det var pappan. Det kunde vara mamman också, men luktade personen kamomill så var det garanterat en mamma.

  • nennesjuttioåtta

    jag har aldrig haft problem med att mitt andranamn kommer före mitt förnamn förrän senaste tre-fyra åren. Så dags nu att försöka lystra till något som halva befolkningen heter + ett nytt (nåja) efternamn. Det är ren tur att jag inte åkt på någon avgift för uteblivet besök trots att jag varit på plats, hahah

  • nennesjuttioåtta

    oupsie – nej, men svärmor kom med hundra förslag när vi inte visste vad Pricken skulle heta, eller rättare sagt, vilket av de två namnen som vi valde mellan som han skulle heta. Och varje dag ringde hon "Men nu vet jag, Kadeshkadeng var väl ett fint namn?!?" Och maken svarade "men vi HAR ju redan namnet fast vi vet inte vilket det blir!" Och så ringde hon nsäta dag "Idag såg jag en kille i tidningen som hette Bibidibabidido, det var väl fint?! Det tycker jag skulle passa på Pricken. Och visst, några av namnen var fina (vilket störde mig också eftersom jag ville komma på dem själv) men grejen var ju inte att vi inte hade något namn alls utan bara inte kunde bestämma oss. Men ALDRIG att jag skulle ta med ett namn för att göra någon, oavsett släktsida, glad. Bah, jag blir förbannad bara av tanken. Förstår att du blev irriterad på svårmor. 

  • nennesjuttioåtta

    Det räcker väl att Pricken har sin farfars efternamn. Och jag med. FAN!

  • nennesjuttioåtta

    hej frumuffins!

    Just det PB, för tjyven – vilken succé! Grattis och hoppas det fortsätter på den här fina, raka vägen!  

  • nennesjuttioåtta

    apropå kötthuvuden. Hur fan får man fast åkpåsen i sittvagnsdelen? Det är hål här och var och remmar på den andra grejen men antingen sitter hålen på fel ställen eller är för små. Ska de sprättas? Ska man behöva bli osams innan den ens är använd? Det är en Emmaljunga citycross (höll på att skriva citygross – igen). är de tnågon som vet? Vi köpte den på Babyproffsen i stan men de är så jävla snorkiga så dit vill jag inte gå om jag inte måste. 

  • nennesjuttioåtta
    viktualia skrev 2011-01-20 21:00:36 följande:
    *fnissar*
    avslöjade jag dig nu?
  • nennesjuttioåtta

    men det går ganska bra för Pricken att sitta i liggvagnsdelen för han brukar ju somna efter 100 meter men innan dess så kikar han storögt på omgivningarna (vi har kikat på stora träd, väghyvlar och får) och sen stoppar jag ned honom och så slocknar han. Men det heter ju inte liggvagn för inte. Det är ju ingen panik att byta men
    Jo för fan det är det ju eftersom han är för lång för att få plats utan att böja benen, men han ligger ju oftast som en groda som flutit upp ur ett träsk så det funkar ju.  

  • nennesjuttioåtta

    Men jag måste ju ändå få ihop de där delarna någon gång. 

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – äh, skit i den ergonomiska höjden, prova först och funkar det inte så försök lösa det då. Vårt är lite för högt för mig (bänkskiva ovanför tvättmaskinen) men jag har mer ont av att bära honom än att byta på honom så jag ser inte det som något problem. Och många kissblöjor byter jag på golvet eller sängen eller soffan (vi har en uppblåsbar från IKEA men en handduk funkar bra också) så det är mest när han crappat som vi är på skötbordet. Det har ändrats från 10 ggr per dag till varannan, var tredje dag (notera detta, viktig info! WEOWEOWEO)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!