• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja sweet men vi har ju inte öppnat våra julklappar än så man vet ju aldrig. Du, stressa inte ihjäl dig utan jag hoppas du även får lite julledigt med familjen. Hur är det blir det några extra dagar ledigt?

  • Lapinette

    Härligt med ny telefon. Själv "fick" jag ett par nya stövlar igår då mina favoriter fick problem med blixtlåset igen. Fick lite panik då jag behöver ett par svarta snygga stövlar till kvällens outfit men Rizzo hade 500 kronors REA på alla stövlar så jag får väl vara nöjd ändå ... även om det var ett inköpt jag inte alls räknat med utan tänkt att de gamla duger ett tag till. Är väldigt minus på kontot nu ... bokade biljetter till Island samt hämtade ut fyra biljetter till Hair igår också.

  • Lapinette

    Men AM du har ju gjort köttbullarna! Så lite mat är ju fixad .

  • Lapinette

    Får lite dåligt samvete när jag läser om era matförberedelser och godisar. Själv har jag gjort kola och på julafton går vi bort ... och på nyårsafton går vi ut. Behöver m a o inte fixa med något.

  • Lapinette

    Ja din make verkar gilla Apple Sweetan! Och vad skönt att det blir lite ledigt iallafall. Själv känner jag ett stort behov att tanka batterierna efter ganska så mycket jobb den senaste tiden.

  • Lapinette

    Lappissjuka innebär att man blir väldigt hoppig och kan inte sitta still (tänk er en duracellkanin som hoppar) !!!

    Annars, hoppas jag att alla har det bra denna snöiga lördag innan jul. Inte allt för stressade med allt som ska fixas innan jul?! Själv sitter jag här och kollar in mitt konto som ligger katastrofalt på minus trots att jag inte lagt ut pengar på mammas födelsedagspresent eller grabbarnas kuvert (de får pengar eftersom inga önskelistor har kommit än). Lite bakis är jag efter att ha blandat champagne, mumma, nubbe och calvados men efter en alvedon och åter till sängen kl 8 imorse (sov till 10.30!) så mår jag nu riktigt bra .

    Vickan - jag jobbar hemifrån en dag i veckan (fredagar) och tycker det är superskönt men jag är ju van att sitta själv och jobba sen tiden i Cannes ... fast då hade jag verkligen lappsjuka (inte lappissjuka) i slutet av veckan.

    Telis - så ni är som pensionärerna på Östermalm som absolut måste ut och handla när vi andra har lunch? Trots att de kan gå vilka andra tider som helst.

    Nej, ska nu sätta mig och pyssla med ett fotoalbum. Mysa omkring här hemma innan jag ger mig ut på en del ärenden och ett spinningpass med maken (vi gick ju aldrig igår).

  • Lapinette

    smint - spinningen gick bra men jag har inte ens valt ut fotona som ska med i albumet än. Sånt tar sådan tid men jag hade tänkt att pyssla med fotoalbum under helgerna så kommer så jag har ingen panik. Efter spinningen blev inte mycket gjort utan då sjönk vi ned i soffan och såg Narnia (åhhhh... vad jag älskade de böeckerna när jag var barn) och sen blev det Batman på det.

    smint - tycker det låter oerhört korkat att dra iväg med personalen veckan innan jul. Hur tänkte dem då?

    1up - jag brukar inte vara den som googlar och försöker leta upp folk men jag tror att jag hittat dig däremot så funkar inte din länk ovan.

    pb - så maken din ska på intervju i Stockholm men det gäller ett jobb i era trakter? Eller han söker det och om han får det ska han börja pendla?

  • Lapinette

    Puss tillbaka till nenne och söta Pricken!

  • Lapinette

    mugglan - ser Moa framför mig i terapistolen när hon berättar om sin elaka mamma som bara ville ge henne pannkakor till middag ! Själv får jag fortfarande höra från min mamma "MEN gråter du nu IGEN!!!" så snacka om att ha blivit tillsagd om att inte visa känslor ända upp i vuxen ålder.

  • Lapinette

    Och mugglan .. tror jag är hyfsat normal?!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!