• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej AM! Du har, liksom flera andra, har varit saknad.

    Klockarbol - säger som AM - MÅLA! Man kan alltid måla över när man tröttnat på färgen.

  • Lapinette

    AM - jag är hemma igen. Kom hem i natt så jag sitter här på jobbet lite trötter idag men det är sånt man får ta. Hur var jul/nyår?

  • Lapinette

    Har inte pratat med mamma eftersom de åkte iväg på natten men de har tackat för god middag via sms och lapp som låg hemma på köksbordet när vi kom hem igår. Idag ger de sig ut i Karibiska övärlden. Vad åt ni på nyår (är redan hungrig!).

    Julen blev för oss väldigt lugn hemma hos min bror. I år delades julklapparna ut en i taget, läsning av rim, gissa vad som är i etc. (så som jag vill ha det). Var dock jäkligt trötta båda två då vi suttit uppe och druckit vin till kl 03.00 natten innan jul med vår väninna från Antibes.

    Nyår var ok men tycker aldrig att det blir så där superduperroligt som man bara ska ha på nyår. Vi var ute på en italiensk restaurang i Luxembourg med svärmor, faster och moster. Maten var bra från start men sämre mot slutet men massor med champagne och så lite nostalgidans efter tolvslaget.

  • Lapinette

    AM - hon är smart Livia och vad gulligt att hon fortfarande tror på honom trots att han blev avslöjad.

  • Lapinette

    Nyårsmiddagen lät inte helt fel. Saffran och hallon är en god kombination. Har en väninna som vid ett tilfälle (nyår) gjort saffransparfait och till det serverat varma hallon. Mums!

    Vad är det för halsband?

    Vi var också ganska trötta på själva nyår då vi kvällen innan varit i Strasbourg och ätit en middag hos makens bror + familj. Det blev både mycket god mat (de hade lagat 5-rätters), suveräna viner och sent. Dels så serverades hemmagjord gnocchi, foie gras (så klart!), boudin blanc (vit korv) med langoustiner och purjolök (låter kanske konstigt men det var jättegott) och så hemmagjord galette.

    Sen har de ju två underbara barn som vi busat och myst med. Deras minsta, Hector, är så kelsjuk att man blir alldeles super, duper sugen! Funderade ett tag på att ta med honom hem.

  • Lapinette

    AM - ahhh... har ju sett det tidigare! Vad hade du till? Kan tänka mig att den "lilla svarta" passar utmärkt till ... fast var det inte du som inte hade något litet och svart?

    september - förstår om du vill fortsätta med Fragminen så länge som det går.

  • Lapinette

    mugglan - så gjorde jag förra veckan. Satt hemma som i koma mån-onsdag och jobbade. Jösses vad jag har varit trött dessa dagar ... kunnat sova konstant!

  • Lapinette

    Vinkar till snaily! Skönt att det verkar gå åt rätt håll.

  • Lapinette

    Inga tre barn här heller ... tycker en verkar perfekt !

  • Lapinette

    Piggelin - jösses, ett saladsblad och så en massa god ost ! Eller är någon ostallergiker?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!